noodles volos banner

Ισοπαλία με παράπονα για Παναθηναϊκό

Όλα... στραβά κι ανάποδα για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, που ήταν τυπικά γηπεδούχος, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το τριφύλλι λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο επί της Μίντιλαντ και το προσωπικό σόου του Μάρκους Μπεργκ, πήρε στο... παρά πέντε τον βαθμό κι έχασε τον Σουηδό επιθετικό με σοβαρό τραυματισμό. Μάλιστα, ο πρώτος σκόρερ των πράσινων στο περσινό πρωτάθλημα, χρειάστηκε να διακομιστεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς χτύπησε σε μια φάση που του έγινε πέναλτι που δεν καταλογίστηκε και φάνηκε να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη δεξιά ομωπλάτη!
Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ωστόσο, παρά τη μέτρια εικόνα που παρουσίασε, έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Θάνου καθώς από τα τρία πέναλτι που έγιναν, ο ρέφερι της αναμέτρησης καταλόγισε μόνο αυτό του Μαχαίρα πάνω στον Ατζαγκούν, με το οποίο ο Πράνιτς διαμόρφωσε το 1-1 ισοφαρίζοντας το γκολ του Κώτσιου. Εκτός, όμως, από τα πέναλτι στον Παναθηναϊκό «φωνάζουν» και για τη συνολική συμπεριφορά του διαιτητή Θάνου. Πάντως, η απόδοση του τριφυλλιού δεν ήταν η αναμενόμενη κι από τη στιγμή που βγήκε κι ο Μπεργκ από το ματς, τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για την ομάδα του Αναστασίου...

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Πρόζιτς, Τομάς, Πίντερ (74’ Μαχαίρας), Βούκσεβιτς, Κονέ (88’ Μάγκας), Ορτέγκα, Ζίτο, Γουόρντεν (58’ Γιακουμάκης).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Χουχούμης (46’ Νάνο), Μπούρμπος (85’ Ρισβανης) , Σίλντενφελντ, Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Μπεργκ (58’ Ατζαγκούν), Καρέλης.

onsports.gr