noodles volos banner

Άνοιξε λογαριασμό ο Παπάζογλου, τρίποντο για Ατρόμητο

Ο αποκλεισμός στα προκριματικά του Europa League και πολύ περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο ήρθε κόντρα στην Σαράγιεβο, είχε πληγώσει τον ποδοσφαιρικό εγωισμό των παικτών του Ατρόμητου που περίμεναν την πρεμιέρα της Super League για να ρεφάρουν λίγο από τις χαμένες εντυπώσεις. Ο Πλατανιάς πάντως εμφανίστηκε στο Περιστέρι κάθε άλλο παρά φοβισμένος και μάλλον εξέπληξε τους γηπεδούχους με τη διάθεση του να κρατήσει την μπάλα και να επιτεθεί. Το ξεκίνημα της αναμέτρησης βρήκε τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρωτοβουλία κινήσεων και τους γηπεδούχους να εμφανίζουν σοβαρά προβλήματα στη μεσαία γραμμή, τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

Παρ' όλα αυτά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Έφτανε μια ωραία ενέργεια του Γιαννούλη από αριστερά, που έστειλε την μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Παπάζογλου, που με κεφαλιά δεν άφησε ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία για το 1-0 στο 20'. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς. Ο Πλατανιάς απείλησε πρώτος στο β' μέρος, με τον Τσέναμο να λέει "όχι" στην κεφαλιά του Μπανανά στο 55' και τον Ναπολεόνι να απαντά τέσσερα λεπτά αργότερα με βολίδα εκτός περιοχής που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Παρά τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, Ατρόμητος και Πλατανιάς δεν κατάφεραν να σκοράρουν έως το τέλος του αγώνα. Ο Τάτος αστόχησε σε πέναλτι (οριζόντιο δοκάρι και άουτ) στο 90', φάση στην οποία αποβλήθηκε ο Ζουμπουλάκης. Το τελευταίο σφύριγμα του Δελφάκη βρήκε νικητές τους γηπεδούχους, με το γκολ του Παπάζογλου από το 20' να σφραγίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στο 90λεπτο του Περιστερίου.

Συνθέσεις:
Ατρόμητος: Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Παπάζογλου, Φυτανίδης, Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (67' Γεωργίου), Ναπολεόνι (74' Τάτος), Καραμάνος (85' Λαζαρίδης).
Πλατανιάς: Περιστερίδης, Αποστολόπουλος, Νέπλιακ (71' Ζουμπουλάκης), Μαχαμάτ, Δημήτρης (81' Τόρες), Μπανανά, Αγκιλέρα, Μενδρινός, Ναζλίδης, Τσουράκης (71' Μπεριάν), Γουνδουλάκης.