noodles volos banner

Blue Club: «Υποχρέωση όλων μας να είμαστε στο γήπεδο»

Το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν αποτελεί για πρόβα τζενεράλε μόνο για τον Βίλιαν Φλουτ και τους ποδοσφαιριστές του. Αποτελεί και για τους οργανωμένους και το πέταλο στο Πανθεσσαλικό.

Το Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, με κάλεσμα του παροτρύνει τους φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή στο γήπεδο για να ζήσουν το όνειρο 48 χρόνων και παράλληλα να κάνουν πρόβα για τη Super League!

Η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της ΑΕΚ σε φιλικό αγώνα και αμέσως μετά την λήξη του αγώνα έχουμε την απονομή του περσινού πρωταθλήματος!!!
Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε στο γήπεδο για την πρόβα τζενεράλε της κερκίδας μας μιας και στις 23/8 το όνειρο που περιμέναμε να ζήσουμε 48 ολόκληρα χρόνια παίρνει σάρκα και οστά!!!
Είναι υποχρέωση όλων μας να είμαστε στο γήπεδο και να δείξουμε στους παίκτες μας με την φωνή μας και το πάθος μας στην κερκίδα ότι θα είμαστε δίπλα τους όπως κάναμε όλα τα προηγούμενα πέτρινα χρόνια.
Είναι υποχρέωση όλων μας να χειροκροτήσουμε και την περσινή ομάδα που θα της απονεμηθεί το πρωτάθλημα και μας έκανε ευτυχισμένους!
Όλοι στο γήπεδο αδέλφια την Κυριακή 17/8 και ώρα 19:00 να φωνάξουμε για την καψούρα μας! 
Όλοι στο πέταλο για την τελευταία πρόβα πριν την Superleague!
Παρακαλούμε οι φίλοι της ΑΕΚ να μπούνε από την τρίτη πεζογέφυρα και να πάνε στο βόρειο πέταλο που θα τους φιλοξενήσει... Το υπόλοιπο γήπεδο θα είναι μπλε για την ΝΙΚΑΡΑ μας και μόνο ΜΠΛΕ»!