noodles volos banner

Πρόταση για Αμπέντ

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφέρει ως και 500.000 ευρώ για να αγοράσει τον Μεντί Αμπέντ από τη Νιούκαστλ.

Μπορεί ο Αλγερινός μέσος να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Νιούκαστλ και ο Άλαν Πάρντιου να δείχνει πως θέλει να του δώσει μια ευκαιρία στην πρώτη ομάδα, ωστόσο, δεν είναι σίγουρο πως ο Αμπέντ θα συνεχίσει στις «καρακάξες». Ο Παναθηναϊκός πιέζει για να κάνει δικό του τον νεαρό άσο, οι δυο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, κι όπως έχει γίνει γνωστό οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν ακόμα κι ένα σεβαστό χρηματικό ποσό έτσι ώστε να αγοράσουν τα δικαιώματα του παίκτη.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα «Journal», ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να δώσει ως και 500.000 ευρώ στη Νιούκαστλ για να αγοράσει τον Μεντί Αμπέντ. Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το «τριφύλλι» θα δώσει και το 20% μιας πιθανής μεταπώλησης του Αμπέντ στη Νιούκαστλ. Αξίζει να σημειωθεί πως αν υπάρξει τέτοια πρόταση, είναι πολύ πιθανό να την αποδεχθεί η αγγλική ομάδα και να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να κάνει την υπέρβαση, κρατώντας στο ρόστερ του τον Αμπέντ!