noodles volos banner

Αρχίζει η σεζόν για την ομάδα του Σπ. Φώτου

Αρχίζει αύριο Δευτέρα στις 17:30 στο γήπεδο του ΕΤΒΑ η νέα σεζόν για τον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας που βρίσκει την ομάδα ξανά στην Α' ΕΠΣΘ ύστερα από απουσία εντός έτους. Είναι η τέταρτη σεζόν που οι "κυανέρυθροι" θα αγωνιστούν στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας στον πάγκο τους τον Σπύρο Φώτου, πιστό στο σύλλογο για πολλά χρόνια με μεγάλη παρουσία στην τεχνική ηγεσία.

Καινούργιοι παίκτες είναι οι Δημήτρης Πατσής, επιθετικός που πέρυσι ήταν στον ΑΟ Ωρεών Εύβοιας, Λευτέρης Καραμπίνης, τερματοφύλακας που έπαιζε στον ΑΟ Σκύρου, Χάρης Κωστούλας, αριστερός μπακ-χαφ που προέρχεται από τον Τριφυλλιακό Αθήνας, Θωμάς Βούλγαρης, επιθετικός από τον Άρη Μελισσατίκων, Βαγγέλης Παπαδόπουλος-κεντρικός αμυντικός από την Ακρόπολη, Γιάννης Καλύκος, ενώ η έκπληξη έγινε με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ύστερα από τρία χρόνια του Γιώργου Διάκου!
Επανέρχονται επίσης οι Σπύρος Πέτσης και Ηλίας Λυρίτσης. Ο πρώτος έχει αγωνιστεί σε πολλές περιόδους με τον Πανιώνιο κι επιστρέφει επίσης στους αγωνιστικούς χώρους, ο δεύτερος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί πολύ πέρυσι αλλά πλέον είναι στις επάλξεις. Ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και είναι διαθέσιμος και πάλι ο Γεωργαλής, ενώ τρία νέα δελτία είναι αυτά των Μάριου Χατζηβασιλείου, Βασίλη Βαΐτση και Βαγγέλη Γατή. Σχετικά με τις αποχωρήσεις, μέχρι στιγμής έχουν φύγει οι Βασίλης Φώτου και Τάμπας για τον Τοξότη, ο Μπατσκίνης για ομάδα της Λάρισας και ο Βίτσιος που ύστερα από ετήσιο δανεισμό, ανήκει ξανά στον Μαγνησιακό.
Όσον αφορά στα φιλικά, έχουν κλειστεί με τους Μυρμιδόνες στις 27/8, τη Δημητριάδα στις 31/8, την ΑΕ Διμηνίου στις 3/9, τον Απόλλωνα Καναλίων στις 6/9, τον Πηλέα στις 10/9, όλα εκτός έδρας με εξαίρεση το τελευταίο που θα γίνει στην κοινή έδρα των δύο ομάδων.

Ο προπονητής Σπύρος Φώτου μίλησε στο magnesiasports για το νέο ξεκίνημα και τους στόχους του Πανιωνίου: "Αρχίζουμε τη Δευτέρα την προετοιμασία ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου που βρίσκει ξανά την ομάδα μας στην Α' ΕΠΣΘ. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες αλλά θεωρώ ότι έχουμε το υλικό, με έμπειρες μονάδες κι αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους, για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι μια καλή πορεία και φυσικά η εξασφάλιση της παραμονής. Επίσης, προτεραιότητα για εμάς αποτελεί η ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Η γειτονιά μας, γιατί ο Πανιώνιος καλύπτει μια μεγάλη περιοχή της Νέας Ιωνίας, έχει βγάλει αρκετούς παίκτες που έκαναν πορεία στο τοπικό ποδόσφαιρο και μερικούς που έγιναν και επαγγελματίες. Θέλουμε να δώσουμε ξανά την ευκαιρία στους παίκτες μας, μέσα από την ομαδική δουλειά, να διακριθούν ώστε να συνεχίσουν μετά σε υψηλότερο επίπεδο".