noodles volos banner

Πιο έτοιμος ο Πανιώνιος με Λεβαδειακό, έπαιξαν Ιμπαγάσα και Τσουμάγκας

Καλύτερος εμφανίστηκε ο Πανιώνιος στο φιλικό με τον Λεβαδειακό, επικρατώντας 2-0, ενώ το ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «κυανέρυθρα» έκανε ο Ιμπαγάσα. Ο Πανιώνιος ήταν καλός και αποτελεσματικός στο πρώτο ημίχρονο και στο 32’ ο Μπούζας με πλασέ έκανε το 1-0. Στο 43’ ο Μασούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Τερεζόπουλου. Στο τέλος του ημιχρόνου ο Μπουμάλ είχε δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε για να πετύχει κάποιο γκολ. Ο Πανιώνιος έριξε το βάρος στην άμυνα και άντεξε την πίεση. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι ήταν πιο ανοιχτό, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γκολ. Σημαντική στιγμή ήταν η είσοδος του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι, ο οποίος έδειξε μέρος της ποιότητάς του. Νέο πρόσωπο στον Πανιώνιο ήταν και ο Τάσος Τσουμάγκας, ο οποίος δοκιμάστηκε και ο Τερεζόπουλος θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Πιρζόφσκι, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Πρόγιτς, Ζίτο, Μιλοσλάβιεβ, Ορτέγκα, Γιακουμάκης, Κονέ, Γκόμεζ. Έπαιξαν και οι: Πιντέρ, Σκέμπης, Παππάς, Θέος, Γουόρντεν, Βούκσεβιτς, Στρατηλάτης, Νικολακάκης.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαδόπουλος, Πάνος, Τσουμάγκας, Παντίδος, Μ.Γκέζος, Σιώπης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Μπουμάλ, Μασούρας, Σμυρλής. Έπαιξαν και οι: Αποστόλου, Γκίνη, Ντάγκρας, Βουτσιώτης, Φουρλάνος, Μέξι, Ιμπαγάσα, Χολεβας, Χατζηισαϊας, Π. Γκεζος.