noodles volos banner

Ανακοίνωση του ΣΠΠΜ για τις ταυτότητες των προπονητών

  • Published in ΕΠΣΘ

Ανακοίνωση που αφορά τους προπονητές ώστε να εκδώσουν ταυτότητα τριετούς διάρκειας εξέδωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μαγνησίας, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

"Καλούνται όλοι οι προπονητές μέλη του Συνδέσμου οι οποίοι εργάζονται σε ομάδες Α τοπικής κατηγορίας να εκδώσουν ταυτότητα προπονητή τριετούς διάρκειας καθώς είναι απαραίτητη προυπόθεση για να λάβουν δελτίο πιστοποίησης από την ΕΠΣΘ.

Προϋποθέσεις έκδοσης της Ταυτότητας προπονητή τριετούς διάρκειας για τους κατέχοντες διπλώματα προπονητών ποδοσφαίρου της UEFA ή εξομοιωμένων με αυτά.
1) Αίτηση του ενδιαφερομένου προς την Ε.Π.Ο.
2) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες
3) Το πρωτότυπο δίπλωμα προπονητή ποδοσφαίρου ή αντίγραφο επικυρωμένο (φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή).
4) Καταβολή παραβόλου 180 ευρώ.


Προϋποθέσεις έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης προπονητή
1) Αίτηση του σωματείου
2) Ταυτότητα προπονητή με ημερομηνία λήξης 31.12.2015 ή πιστοποιητικό παρακολούθησης
3) Βεβαίωση μέλους στον οικείο Σύνδεσμο προπονητών και εφόσον ο Σύνδεσμος έχει τηρήσει την διαδικασία που προβλέπει το άρθρο 2 παρ. 3 του καταστατικού της Ε.Π.Ο. Αν δεν υπάρχει Σύνδεσμος τότε απαιτείται βεβαίωση της Ο.Π.Π.Ε.
4) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.
5) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο. αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
6) Επικυρωμένο αντίγραφο του κατατεθειμένου στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. ιδιωτικού συμφωνητικού με σωματείο (φωτοτυπία δε γίνεται δεκτή).
8) Για την Γ' Εθνική καταβολή παραβόλου 100 Ευρώ.
9) Για τα τοπικά πρωταθλήματα καταβολή παραβόλου 50 Ευρώ
Σας γνωρίζουμε ότι οποιαδήποτε παρέκκλιση όσον αφορά στη σωστή διαδικασία έκδοσης του Δελτίου Πιστοποίησης, δίνει το δικαίωμα προσφυγής στα ενδιαφερόμενα μέρη, εφόσον η διαδικασία αυτή δεν συμβαδίζει με τη σχετική εγκύκλιο και τον κανονισμό προπονητών της Ε.Π.Ο. και θεωρείται παράτυπη και καταχρηστική.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
1. Σε περίπτωση αλλαγής προπονητή το σωματείο θα εκδίδει υποχρεωτικά νέο Δελτίο Πιστοποίησης στο όνομα του σωματείου και στο όνομα του νεοπροσληφθέντος προπονητή
2. Τα παράβολα μπορεί να πληρώνονται στο ταμείο της Ε.Π.Ο. η στο λογαριασμό που τηρεί η Ε.Π.Ο. στην Τράπεζα Πειραιώς (5082-021433-637) προσκομίζοντας την αντίστοιχη απόδειξη κατάθεσης. Τα παράβολα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των ΕΝΩΣΕΩΝ θα εισπράττονται από τις υπηρεσίες των Ε.Π.Σ.".