noodles volos banner

Μένει στη Μάντσεστερ Σίτι ο Τουρέ

Στη Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός μέσος με δηλώσεις του στα Μέσα της Αγγλίας, έκανε γνωστό πως θα παραμείνει στη Σίτι παρά τα όσα ακούστηκαν από τον μάνατζερ του, Ντμίτρι Σέλουκ.

«Οι οπαδοί ήταν πάντα πολύ καλοί απέναντί μου και απέναντι στην οικογένεια μου» δήλωσε ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού στην τηλεόραση του "Sky Sports" και συνέχισε: «Θέλω να παραμείνω. Πάντα θα τιμάω το συμβόλαιό μου. Δεν σκέφτομαι καθόλου όσα ακούγονται και είμαι σίγουρος ότι και η νέα σεζόν θα είναι απολαυστική».

«Όλα είναι εντάξει τώρα. Υπήρξαν πολλές φήμες, όπως καταλαβαίνει κανείς. Αλλά είμαι πεπεισμένος ότι χρειάζομαι να κάνω κάτι για τους οπαδούς μας. Η ομάδα ετοιμάζεται πολύ καλά και θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και τη νέα σεζόν» πρόσθεσε ο 31χρονος, ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός της Σίτι για το πρωτάθλημα, τερματίζοντας μάλιστα στην τρίτη θέση των σκόρερ με 20 γκολ, παρά το γεγονός ότι αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος.