noodles volos banner

Σε σημείο «μηδέν» ο Ολυμπιακός

Σε σημείο «μηδέν» βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου με τις όποιες εξελίξεις στο διοικητικό κομμάτι να παραμένουν στο παρασκήνιο και επίσημα και ξεκάθαρα μέχρι στιγμής να μην υπάρχει τίποτα δεδομένο.

Σε σημείο μηδέν, αφού πρέπει καταρχάς να δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο και στη συνέχεια ο νέος "ηγέτης" να χτίσει την ομάδα από την αρχή. Το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ μπορεί να συνεχίζεται, αλλά την ίδια ώρα στο θέμα της διάδοχης κατάστασης και της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, που «καίει» την ΠΑΕ, επικρατεί ένα μεγάλο μπάχαλο.

Ο Τσεκούρας και ο Πλεξίδας διέψευσαν συνάντηση τους, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος επιμένει ότι υπήρξε ραντεβού και συζήτηση μεταξύ των δύο και ότι μάλιστα έχει ενημερωθεί γι αυτό, κι ο επιχειρηματίας που έχει εμπλακεί με τα διοικητικά της Λάρισας δηλώνει ότι θέλει να μείνει εκεί και γενικά υπάρχει το απόλυτο χάος…

Όλα είναι πιθανά, όλα είναι ανοιχτά. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει την τακτική και το παιχνίδι που παίζει ο καθένας μεγαλοπαράγοντας που εκφράζει ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό Βόλου. Το σίγουρο είναι ότι η ερυθρόλευκη ομάδα χάνει πολύτιμο χρόνο…

Οι περισσότεροι παίκτες από τα περσινό ρόστερ «ακολουθούν» τον δρόμο της εξόδου. Αυτή τη στιγμή έντεκα ποδοσφαιριστές φαίνεται πώς έχουν απομείνει, χωρίς να είναι κάτι επίσημο και χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις. Συγκεκριμένα μέχρι στιγμής τουλάχιστον έχουν απομείνει στο ρόστερ οι Κόμνος, Κολημήτρας, Ρόκας, Ζέρης, Νικολιάς, Γιαλούσης, Καρράς, Μπόρας, Κεσίδης, Ντινόπουλος, ενώ μπερδεμένη είναι η κατάσταση με τον Αρβανίτη. 

Φυσικά και οι αποχωρήσεις δεν έχουν να κάνουν με τη διοικητική στασιμότητα. Το ρόστερ είχε ανάγκη από ανανέωση και σε αυτό τον δρόμο βάδισαν οι άνθρωποι της ομάδας, που θέλουν να παραδώσουν μια "καθαρή" ομάδα στον επόμενο. 

Last modified onFriday, 27 June 2014 14:27