noodles volos banner

Zητούμενο η ενότητα και όχι η εσωστρέφεια

Ακούστηκαν διάφορες απόψεις στη χθεσινή ανοικτή συγκέντρωση που διοργάνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, αλλά κοινή συνισταμένη όλων ήταν η επόμενη ημέρα της ΠΑΕ. Η ερυθρόλευκη "οικογένεια" θα πρέπει να βγει πιο δυνατή και να μην πέσει σε κλίμα εσωστρέφειας και κριτικής. Η πολυπόθητη άνοδος δεν ήρθε και όπως είναι φυσιολογικό υπάρχει πικρία και απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων. Δεν είναι όμως ώρα για να αποδοθούν οι ευθύνες σε μια διοίκηση που παρά τα λάθη της, προσπάθησε για το καλύτερο με γνώμονα το συμφέρον της ομάδος και στόχο την άνοδο. Το ζητούμενο είναι τι μέλλει γενέσθαι.
Ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου, Νίκος Τσεκούρας ανέφερε ότι η διοίκησή του θα έχει σειρά επαφών το προσεχές διάστημα με παλιούς παράγοντες και μετόχους για να σχηματιστεί προσωρινή διοίκηση μέχρι τη γενική συνέλευση της ΠΑΕ που θα γίνει με νόμιμο τρόπο κι όπως προβλέπεται στο καταστατικό, δηλαδή αφού γνωστοποιηθεί πρώτα στον Τύπο και περάσει το απαραίτητο χρονικό διάστημα. Στην προσπάθεια συστρατεύονται και οι παλαίμαχοι που θα βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο. Ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε από τον κ. Τσεκούρα να μην συνομιλεί με οποιονδήποτε υποψήφιο επενδυτή, αλλά μόνο με όσους δείξουν έμπρακτο ενδιαφέρον καταθέτοντας εγγυητική επιστολή της τάξης των 25.000 ευρώ.
Η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στον πρώην μεγαλομέτοχο και νυν Δήμαρχο με το σύνδεσμο Austrian Boys που εκφράζει το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων οπαδών καλά κρατεί, όμως στη διοικητική φάση που βρίσκεται η ομάδα, κανείς δεν περισσεύει.... και θα πρέπει να βρεθεί η φόρμουλα ώστε ενωμένοι όλοι να βγάλουν τον Ολυμπιακό από το αδιέξοδο... Η αναζήτηση επενδυτή έχει ξεκινήσει, με τον κ. Μπέο να λέει χθες ότι έλαβε διαβεβαιώσεις από τον Δημήτρη Καραγιάννη πως μέχρι τις 30 Ιουνίου η ΠΑΕ θα είναι συνεπής σε όλες τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς ποδοσφαιριστές, υπαλληλικό προσωπικό, ΙΚΑ κι εφορία.
Κάτω από δύσκολες οικονομικά συνθήκες με τα έσοδα της Φούτμπολ Λιγκ να είναι λιγοστά σε σχέση με τα έξοδα, το "γωνιακό μαγαζί" που λέγεται Ολυμπιακός Βόλου, η εταιρία αυτή με τη μεγάλη ιστορία και τον πολύ κόσμο αναζητάει να βρει τον επόμενο μεγαλομέτοχο, τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που θα τον οδηγήσουν τη νέα σεζόν. Δεν πρέπει όμως να χαθεί πολύτιμος χρόνος, για αυτό οι κινήσεις εξεύρεσης των νέων παραγόντων και δημιουργίας νέας διοίκησης θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν...

Last modified onThursday, 19 June 2014 00:40