noodles volos banner

Επιτακτική ανάγκη η νίκη επί του Βατανιακού

Δύο φορές στην Κατερίνη δεν μπόρεσε να κερδίσει φέτος η Νίκη Βόλου στα παιχνίδια με Αιγινιακό και Πιερικό. Σήμερα δεν θέλει να τριτώσει το κακό... Αντιθέτως, είναι επιτακτική ανάγκη για τους "κυανόλευκους" η κατάκτηση των τριών βαθμών ώστε να μειώσουν τη διαφορά από την πρώτη θέση. Σέντρα στις 15:00 και χωρίς τηλεοπτική μετάδοση στον αγώνα Βατανιακός-Νίκη στο γήπεδο A' ΔΑΚ Κατερίνης.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, ο Νίκος Χονδροδίνης θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει από τον πάγκο τη Νίκη ως υπηρεσιακός τεχνικός. Και ζητούμενο στο σημερινό αγώνα είναι μόνο η νίκη καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καταστροφικό απέναντι σε μία ομάδα που είναι εξ αρχής καθηλωμένη στην επικίνδυνη ζώνη και με μόλις 8 πόντους είναι προτελευταία στην κατάταξη του Βορείου Ομίλου (έχοντας κερδίσει δύο φορές με σκορ 1-0 τον Ηρακλή εντός και τα Γιαννιτσά εκτός). Από την άλλη η Νίκη είναι σίγουρα δεύτερη αλλά ο στόχος δεν είναι αυτός... Θέλει να τερματίσει πρώτη και μετά τη χθεσινή επικράτηση της Κέρκυρας κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου, οι "κυανόλευκοι" είναι στο -7 από την κορυφή.
Οι απουσίες για τη Νίκη είναι δύο, αυτές των Γιώτα που ταλαιπωρείται από τράβηγμα και του Σοϊλέδη που διανύει περίοδο αποθεραπείας. Αναλυτικά η αποστολή: Αποστολίδης, Ταΐρης, Παπαδόπουλος, Αργύρης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Μανουσάκης, Μπακάλης, Γέσιτς, Ανιέτε, Σεϊμάν, Ακασού, Ισαάκ, Χαρτσιάς, Μπιτσάκος, Τζιώρας, Τσίτας, Αναστασόπουλος.

Last modified onMonday, 16 December 2013 09:42