noodles volos banner

Καλή παρουσία για τους παλαιστές του Ολυμπιακού Β. στη Λάρισα

  • Published in Πάλη

Στην παρουσία των νεαρών παλαιστών του σε πανελλήνιο τουρνουά στα Τρίκαλα αναφέρεται δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού Βόλου. Αναλυτικά:

«Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πανελλήνιο τουρνουά πάλης στα Τρίκαλα την Κυριακή 11/12/16 με τη συμμετοχή περισσότερων των 350 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Στο τουρνουά που είχε παιδαγωγικό προσανατολισμό και διοργανώθηκε από την ελληνική ομοσπονδία πάλης σε συνεργασία με τα ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, συμμετείχαν για πρώτη φορά οι νεαροί αθλητές του συλλόγου μας Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937.

 Τα παιδιά έδειξαν εξαιρετική ικανότητα και αθλητική παιδεία, πράγμα που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας από τον πτυχιούχο προπονητή πάλης Τσόχα Σωτήριο. Αν και το χρονικό διάστημα λειτουργίας του τμήματος είναι μικρό, οι επιτυχίες δεν άργησαν να έρθουν και το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Αναλυτικότερα συμμετείχαν οι κάτωθι:

Σαλαμούρας Νίκος, που σε 3 αγώνες σημείωσε 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Μηνάς Βασίλης, που σε 2 αγώνες σημείωσε 2 νίκες και μάλιστα με μεγάλη διαφορά σκορ.

Θεοχάρης Σωτήριος, που σε 2 αγώνες υπέστη 2 ήττες, παρουσιάζοντας όμως ικανοποιητικά στοιχεία και δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Κοντομήτρος Χρήστος, που σε 3 αγώνες  είχε 1 νίκη, 1 ήττα και μια ισοπαλία.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί και η παρουσία του Πανταζώνα Χρήστου, που πριν δυο εβδομάδες στο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα πάλης στη Λάρισα κατέλαβε την 3η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη στην κατηγορία των ανδρών, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ακόμη ο αθλητής της Εορδαίας Πτολεμαΐδας Κωσταντίνος Ευσταθιάδης, που βρίσκεται στο Βόλο για φοιτητικές υποχρεώσεις και γυμνάζεται στο σύλλογό μας, σάρωσε τα μετάλλια στην ελληνορωμαϊκή πάλη παλεύοντας ταυτόχρονα σε δυο κατηγορίες (εφήβων και ανδρών) και κατακτώντας την 1η και 2η θέση αντίστοιχα.

Η καθημερινή δουλειά που γίνεται στον σύλλογο αρχίζει να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ο κόπος των γονιών και των αθλητών που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους σε αυτές τις δύσκολες μέρες, συμμετέχοντας σε αγώνες που τιμούν τον σύλλογο και την πόλη του Βόλου, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ σύντομα  θα πρωταγωνιστήσει και στο άθλημα της πάλης.

Πληροφορίες για εγγραφές καθημερινά στο γυμναστήριο του 8ου γυμνασίου Βόλου μεταξύ 17:30 – 19:00  και στο τηλέφωνο 6996133607».