noodles volos banner

Πρωταθλήτρια Ελλάδος ξανά η Μαρκέλα Τζουμπουσλή

  • Published in Πάλη

Στις 20-21 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το πρωτάθλημα Ελλάδας στο αγώνισμα της ελευθέρας πάλης στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων στο Δήμο Μαραθώνα στην Αθήνα. Η 16χρονη πρωταθλήτρια Μαρκέλα Τζουμπουσλή ανέβηκε για 4η συνεχή χρονιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Κατέκτησε το φετινό πρωτάθλημα Ελλάδος αγωνιζόμενη στην κατηγορία τον 60 κιλών κορασίδων με αξιόλογες αντιπάλους από Θεσ/νίκη και Αθήνα. Σε 15 μέρες θα αγωνιστεί στην κατηγορία τον 59 κιλών Νεανίδων με μεγαλύτερες σε ηλικία αθλήτριες για το πρωτάθλημα Ελλάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία, το οποίο θα λάβει μέρος στην πόλη της Κοζάνης. Κατακτώντας το 1ο και αναμένοντας το 2ο πρωτάθλημα, της ανοίγονται οι δρόμοι για τη συμμετοχή της σε τουρνουά του εξωτερικού.
Είναι μαθήτρια του 4ου ΓΕΛ Βόλου και για να καταφέρει όλες αυτές τις επιτυχίες έχει θυσιάσει πολύ χρόνο από την προσωπική της ζωή στην εφηβική ηλικία για να μπορεί να βρίσκεται καθημερινά χειμώνα-καλοκαίρι στις πολύωρες προπονήσεις που απαιτεί το άθλημα το οποίο ακολουθεί πιστά από την ηλικία των 8 ετών.
Κατάγεται από αθλητική οικογένεια αφού ο πατέρας και προπονητής της Στάθης Τζουμπουσλής όπως και ο θείος Δημήτρης Τζουμπουσλής, επίσης προπονητής, έχουν πίσω τους ένα βαρύ όνομα στο άθλημα της πάλης. Την Μαρκέλα βοηθούν κι άλλοι παράγοντες, πολύ καλή δουλειά έχουν κάνει ο Μιχάλης Κουτσογιάννης, παλιός πρωταθλητής του ΠΑΟΒ και ο Κων/νος Γκαγκαμάνος, επίσης παλιός πρωταθλητής.
Οι γονείς και οι προπονητές της πρωταθλήτριας θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους καθηγητές, τον Λυκειάρχη κ. Ιωαννίδη και την υποδιευθύντρια κα. Ματζόρου για τη βοήθεια και την υποστήριξη που της παρέχουν. Ο Παλαιστικός Αθλητικός Όμιλος Βόλου( ΠΑΟΒ) ανοίγει τις πόρτες του καθημερινά για όσους θέλουν να ακολουθήσουν το άθλημα της ελευθέρας πάλης, ενώ το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6976411995.