noodles volos banner

Πλησιάζει η Α1 για τη Νίκη στο πόλο, πέρασε ως πρώτη στα ημιτελικά

  • Published in Πόλο

Πολύ κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Α1 βρίσκεται πλέον η ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου, αφού με δύο νίκες και μία ήττα στον πρώτο όμιλο των πλέι οφ ανόδου, που διεξήχθη στο Χαϊδάρι, πέρασε ως πρώτη στα ημιτελικά κι εκεί θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον ΟΦΘ. Η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες κι αν η Νίκη εκμεταλλευτεί την έδρα της και τις δύο φορές, τότε θα ανέβει στην Α1 ανδρών για πρώτη φορά την ιστορία της.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα κέρδισαν το Σάββατο με 7-8 τη ΝΕ Πατρών, έχασαν το πρωί της Κυριακής (17/6) με 9-6 από την Α.Ε. Χαϊδαρίου, αλλά κέρδισαν στο τελευταίο καθοριστικό ματς τον Ηλυσιακό με 13-10.

Έγτσι η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Νίκη Βόλου 7

ΝΟ Πατρών 6

ΑΕ Χαϊδαρίου 6

Ηλυσιακός 4

Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών θα αναμετρηθούν ο Γ.Σ. Περιστερίου με τον ΝΟ Πατρών.

Πιο αναλυτικά στο ματς με τον ΝΟ Πατρών, η Νίκη, αν και στα μισά της 3ης περιόδου βρέθηκε να χάνει με 3-6, με αντεπίθεση διαρκείας και ένα επιμέρους 5-1 έκανε το πρώτο «μπαμ». Τα τέρματα της Νίκης πέτυχαν οι: Γλούμης 3, Γιαβαρίδης 2 και από 1 οι Δανιήλ-Γκανάτσιος-Θεοδωρόπουλος.

Την επιθετική δυστοκία και την επιπολαιότητα στις κόντρες που δημιούργησε πλήρωσε η ομάδα της Νίκης στο δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι της απέναντι στην γηπεδούχο ομάδα του Χαϊδαρίου, ενώ δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί ούτε το ότι έπαιζε για 4 λεπτά με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής με αντικατάσταση, που χρεώθηκε η αντίπαλος της. Στο τελικό 6-9 σκόραραν οι Γλούμης 3, Δανιήλ-Τάσιος-Καρκαλιάνης από 1.

Τα ρέστα της έπαιξε η ομάδα της Νίκης στο τελευταίο παιχνίδι της απέναντι στο Ηλυσιακό, γνωρίζοντας ότι με επικράτηση θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Το τελικό 13-10 έδωσε εκτός από το πολυπόθητο ροζ φύλλο και το χρυσό εισιτήριο με πλεονέκτημα έδρας για τα μπαράζ ανόδου. Ο Δανιήλ πέτυχε 4 τέρματα, από 3 οι Γιαβαρίδης και Μαρτζούχος, 2 ο Θεοδωρόπουλος και 1 ο Γκανάτσιος.
Σε όλες τις αναμετρήσεις ξεχώρισε και ήταν από τους κορυφαίους ο τερματοφύλακας Φαρσάρης.

Ο Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Φαρσάρη, Δανιήλ, Γκανάτσιο, Αλεξανδρή, Τάσιο, Κανάκη, Θεοδωρόπουλο, Γκατζούνα, Γλούμη, Σαραγγανίδα, Γιαβαρίδη, Καρκαλιάνη, Μόσιο, Μαρτζούχο, Βάτσο.

Last modified onMonday, 18 June 2018 00:35