Logo
Print this page

Σε πολεμικό ματς Νίκη-Νηρέας Πατρών 9-6

Ο Γιαβαρίδης ετοιμάζεται να σουτάρει προς την εστία του Νάσιου Ο Γιαβαρίδης ετοιμάζεται να σουτάρει προς την εστία του Νάσιου

Σε ένα ματς με ένταση κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία οδήγησε σε μία σύρραξη στο τέλος, με τους παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια, η Νίκη Βόλου επικράτησε με 9-6 του Νηρέα Πατρών στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας για την 10η αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της Α2 ανδρών.

 Αμέσως μετά τη λήξη και λόγω εκατέρωθεν χειροδικίας των Καρκαλιάνη και Νταλάπα, ο προπονητής της Νίκης Βόλου πήγε να τους χωρίσει και δέχθηκε μία μπάλα στο κεφάλι από αθλητή της αντίπαλης ομάδας. Ευτυχώς ο ίδιος ο παθών έδειξε αυτοσυγκράτηση, αν και η ενέργεια αυτή πυροδότησε το κλίμα και οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια, με τους φιλοξενούμενους, όπως και μέσα στον αγώνα, να είναι ιδιαίτερα προκλητικοί, αφού ένας πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα και άλλος … κώνο!

Ωστόσο, αυτά δεν υπέπεσαν στη αντίληψη των διαιτητών που έγραψαν μόνο για μπουκάλι που πετάχτηκε από την πλευρά των οπαδών της Νίκης. Επίσης, να σημειωθεί ότι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Καθρέπτας των φιλοξενούμενων, γιατί είπε ειρωνικά στους διαιτητές «μπράβο, καλά τα καταφέρατε» μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Παράλληλα, οι προκλητικοί Πατρινοί απειλούσαν τους Βολιώτες πως όταν πάνε να παίξουν στην Πάτρα με τον πρωτοπόρο ΝΟ Πατρών θα … τους δείρουνε.

Το αγωνιστικό κομμάτι

Στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι, στο πρώτο οκτάλεπτο η Νίκη πήρε διαφορά δύο τερμάτων με τους Δανιήλ και Θεοδωρόπουλο να κάνουν το 2-0, τον Καθρέπτα να μειώνει και τον Μαρτζούχο να γράφει το 3-1.

Ο Κωνσταντόπουλος στο 3.10’ πριν τη λήξη του δεύτερου οκταλέπτου πήρε το ριμπάουντ σε σουτ δικό του στο δοκάρι και με νέο σουτ μείωσε σε 3-2. Όμως στο 14ο λεπτό ο Γαιβαρίδης απάντησε με ένα κάπως τυχερό γκολ, αφού το σουτ που έκανε κόντραρε σε αμυνόμενο του Νηρέα Πατρών και κρέμασε τον Βολιώτη τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, Βαλεντίνο Νάσιο. Έτσι έγινε το 4-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο πρώτο μισό του τρίτου οκταλέπτου, οι δύο ομάδες σκόραραν από μία φορά με Γκανάτσιο (5-2 η Νίκη) και Τουλγαρίδη (5-3).

Ένα λεπτό πριν τη λήξη της 3ης περιόδου ο Καρακαλιάνης κι ενώ οι γηπεδούχοι είχαν χάσει αρκετές ευκαιρίες να σκοράρουν, έκανε το 6-3 με πολύ έξυπνο γκολ του Καρκαλιάνη. Γρήγορα ο Τουλγαρίδης σημείωσε το 6-4, ενώ στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου ο Βέρρας μείωσε κι άλλο και έκανε το ματς ντέρμπι (6-5).

Η Νίκη όμως κατόρθωσε στα 4.40’ πριν τη λήξη της συνάντησης να πετύχει ένα κρίσιμο γκολ με τον Γιαβαρίδη, που πήρε τη θαυμάσια πάσα του Γκανάτσιου (8-5). Στην επόμενη επίθεσή της ο Γλούμης έκανε και το 8-5 και έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα  του, ενώ απέμεναν 4.06’.

Ο Τουλγαρίδης βρήκε και πάλι τον τρόπο να σκοράρει, αλλά ο ίδιος πήρε αποβολή χωρίς αντικατάσταση δικαίως στα 34’’ για κλοτσιά στον Θεοδωρόπουλο. Η ποινή αυτή σήμαινε την εκτέλεση πέναλτι για τη Νίκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Δανιήλ για το 9-6.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-1, 2-2, 3-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Δανιήλ 2, Γιαβαρίδης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Μαρτζούχος 1, Γκανάτσιος 1, Γλούμης 1, Καρκαλιάνης 1

ΝΗΡΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Τουλγαρίδης 3, Βέρρας 1, Καθρέπτας 1, Κωνσταντόπουλος 1

 

 

 

 

 

Last modified onSaturday, 14 April 2018 23:29
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]