Logo
Print this page

Ασταμάτητη Νίκη κέρδισε και στη Χαλκίδα με 7-6

Την ονειρεμένη της πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 πόλο Ανδρών συνέχισε η Νίκη Βόλου που κέρδισε εκτός έδρας τον Ναυτικό Όμιλο Χαλκίδας, με 7-6, παραμένοντας για τα καλά σε τροχιά πλέι οφ.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση, προηγούμενη με 2-0 στα πρώτα λεπτά, με τη Χαλκίδα να ισοφαρίζει άμεσα. Το τέρμα του Μαρτζούχου, όμως, στον παίκτη παραπάνω έγραψε το 3-2 υπέρ της Νίκης, στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Το δεύτερο οκτάλεπτο είχε τον ρυθμό και το πάθος του πρώτου, αλλά δεν είχε τέρματα. Σε αυτό το "φτωχό" χρονικό σημείο, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πετύχουν τέταρτο τέρμα με τον Δανιήλ, έχοντας στην ανάπαυλα μία διαφορά ασφαλείας (2-4).

Στο τρίτο κομμάτι της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, "έσφιξαν" την άμυνά τους κι ισοφάρισαν σε 4-4 και τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο οκτάλεπτο. Στην αρχή του, τα πάντα έμοιαζαν ιδανικά για τη Νίκη, η οποία προηγήθηκε εκ νέου με τέρμα του Γλούμη και στην αμέσως επόμενη φάση κέρδισε πέναλτι, το οποίο, όμως, δεν μετατράπηκε σε γκολ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν, με τους κυανόλευκους, όμως, να δείχνουν χαρακτήρα σε ένα δύσκολο χρονικό σημείο και να πετυχαίνουν δύο τέρματα που της χάρισαν, τελικώς, τη νίκη. Το μόνο που κατάφερε η αξιόμαχη Χαλκίδα ήταν να μειώσει στο τέλος, σε 6-7, σκορ που ήταν και το τελικό.

Με αυτό της το τρίποντο, η Νίκη έφτασε τους 21 βαθμούς, συνεχίζοντας να κρατά στα χέρια της την είσοδό της στα πλέι-οφ.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 0-1, 2-0, 2-3

ΝΟ Χαλκίδας: Οικονόμου 1, Παλαιολόγος, Γάτος 1, Αλαφάκης 1, Καρλής, Μερκουριάδης Π. 1, Πικρίδας, Αθανασίου, Μπουρνάζος 2, Μερκουριάδης Ν., Βλάχος, Τρίκας

Νίκη Βόλου: Φαρσάρης, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος, Βάτσος, Μακρής, Θεοδωρόπουλος 1, Γκατζούνας, Γλούμης 1, Σαραγγανιδας, Γιαβαρίδης 2, Καρκαλιάνης, Μόσιος, Μαρτζούχος 1, Κοκκινάκης

Last modified onThursday, 12 April 2018 10:03
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]