Logo
Print this page

Με Χαλκίδα την Τετάρτη το πόλο της Νίκης

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Τετάρτης (11/4, 18:00) στη Χαλκίδα, ανάμεσα στον τοπικό Ναυτικό Όμιλο και τη Νίκη Βόλου, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α2 υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, όντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του δευτέρου ομίλου με 18 βαθμούς και σε περίπτωση διπλού, "κλειδώνει", κατά ένα μεγάλο ποσοστό, την είσοδό της στα πλέι-οφ, πετυχαίνοντας τον πρωταρχικό της στόχο, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Απέναντί της θα βρεθεί ο ΝΟ Χαλκίδας, ομάδα που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, έχοντας έξι ήττες στα πρώτα έξι παιχνίδια, αδυνατώντας να ξεκολλήσει από τον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο συνεχόμενες νίκες της, όμως, κόντρα στον ΟΦΘ και τον ΝΟ Λάρισας την "ανέβασαν" βαθμολογικά και, κυρίως, ψυχολογικά, επιθυμώντας, πλέον, να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμά της στα πλέι-άουτ, με στόχο να πετύχει την παραμονή της. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Νίκη Βόλου είχε κερδίσει άνετα την Χαλκίδα, με 19-8, στο "Βασίλης Πολύμερος".

Στα αγωνιστικά νέα για τους κυανόλευκους, το τεχνικό τιμ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, με όλους τους υδατοσφαιριστές του να είναι υγιείς κι ετοιμοπόλεμοι. Η αποστολή της βολιώτικης ομάδας θα ταξιδέψει το πρωί της Τετάρτης για την Χαλκίδα, ανήμερα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ένατης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο της Α2:

14:30, Κολυμβητήριο Λάρισας: ΝΟ Λάρισας-ΝΟ Πατρών

18:00, Κολυμβητήριο Χαλκίδας: ΝΟ Χαλκίδας-Νίκη Βόλου

Διαιτητές: Πολυχρονόπουλος, Μαρκοπούλου

19:30, Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης: Όμιλος Φίλων Θαλάσσης-Άρης Θεσσαλονίκης

20:00, Κολυμβητήριο «Ολυμπιονίκης, Αντώνης Πεπανός»: Νηρέας Πάτρας-ΓΣ Ηλιούπολης

Last modified onWednesday, 11 April 2018 09:03
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]