noodles volos banner

Ηττήθηκε από τον Ν.Ο. Πατρών με 8-9 η Νίκη Β.

  • Published in Πόλο
Ο Γκανάτσιος της Νίκης μαρκάρει τον Φύκουρα του ΝΟΠ Ο Γκανάτσιος της Νίκης μαρκάρει τον Φύκουρα του ΝΟΠ

Με 8-9 έχασε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Α2 πόλο ανδρών η Νίκη Βόλου από τον ΝΟ Πατρών στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας σήμερα Παρασκευή (16/2). Οι Πατρινοί έτσι πήγαν στους εννιά βαθμούς και οι Βολιώτες έμειναν στους έξι, έχοντας 2 νίκες και 2 ήττες και διακόπτοντας το μίνι σερί των δύο συνεχόμενων επιτυχιών μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Ηλιούπολη.

Στο καθοριστικό τέταρτο οκτάλεπτο κι ενώ το σκορ ήταν 7-7 η Νίκη δέχθηκε δύο γκολ από Κανελλόπουλο και Δίπλαρο και έμεινε πίσω με δύο τέρματα. Μείωσε στα 2.37’ πριν τη λήξη της αναμέτρησης σε 8-9 με τον Γιαβαρίδη, αλλά δεν κατάφερε κάτι περισσότερο, με τον Καρκαλιάνη να μην μπορεί να σκοράρει στα 15’’, ώστε να ισοφαρίσει.

Σίγουρα σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς έπαιξε το γεγονός ότι η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα δεν εκμεταλλεύτηκε την τετράλεπτη αποβολή για χτύπημα του Βικάτου σε παίκτη της στο τέλος της δεύτερης περιόδου, με τους Πατρινούς να αγωνίζονται για το μισό τρίτο οκτάλεπτο με παίκτη λιγότερο, αλλά να μην το πληρώνουν, αφού το συγκεκριμένο διάστημα οι δύο ομάδες έβαλαν από ένα γκολ.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-3, 3-2, 1-2

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Μπλάνας): Καρκαλιάνης 3, Γιαβαρίδης 2, Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1

ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ: Δίπλαρος 2, Φύκουρας 2, Γκότσης 2, Βικάτος 2, Κανελλόπουλος

Last modified onFriday, 16 February 2018 19:25