noodles volos banner

Πρόκριση με πρωτιά για τους παίδες της Νίκης στο πόλο

  • Published in Πόλο

Την πρώτη θέση του ομίλου τους στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος παίδων στο πόλο, που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας το διήμερο 27-28/1 κατέλαβε η παιδική ομάδα του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Έτσι πήρε μία άνετη πρόκριση, δικαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί και πιστοποιώντας ότι είναι η καλύτερη ομάδα της περιοχής.

Η ομάδα της Νίκης πέτυχε το απόλυτο 3 στα 3 με μεγάλες διαφορές, «καθαρίζοντας» όλα τα παιχνίδια από νωρίς.

Στο πρώτο ματς απέναντι στο ΟΕΑΝΑΒ, η Νίκη Βόλου κέρδισε 25-2, ενώ σκόραραν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Συγκεκριμένα από 4 τέρματα πέτυχαν οι Γκανάτσιος και Παπαδημητρίου, από 3 οι Μεριστούδης, Κομνιανός και Γλούμης, από 2 οι Στρ. Τσίχλας, Νιζάμης και Στεφάνου και από 1 οι Κοκκινάκης και Γ. Τσίχλας.

Συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί, η ομάδα της Νίκης Βόλου επιβλήθηκε με 15-4 του ΝΟ Χαλκίδας, με σκόρερ τους Κοκκινάκη με 4 τέρματα, Γκανάτσιο και Στεφάνου με 3 τέρματα, Γ. Τσίχλα με 2, ενώ οι Στρ. Τσίχλας-Μεριστούδης και Γλούμης πέτυχαν από 1 γκολ.

Για την πρώτη θέση του ομίλου η ομάδα της Νίκης κοντραρίστηκε με την ομάδα του ΟΥΚ, επικρατώντας με 15-7. Ο Κοκκινάκης πέτυχε 7 τέρματα, οι Νιζάμης και Γκανάτσιος πέτυχαν από 3, ενώ σκόραραν επίσης, οι Γιώργος και Στράτος Τσίχλας.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου:

Νίκη Βόλου 9

ΟΥΚ 6

ΝΟ Χαλκίδας 1

ΟΕΑΝΑΒ 0

Ο τελευταίος του ομίλου αποκλείστηκε.

Η κλήρωση για την επόμενη φάση είναι προγραμματισμένη για τις 14/2.