Logo
Print this page

Με Ηλιούπολη εκτός η Νίκη στην πρεμιέρα της Α2 πόλο

Πρεμιέρα έχουμε την Κυριακή (14/1) στον 2ο όμιλο του 32ου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, στον οποίον μετέχει και η Νίκη ως μοναδική εκπρόσωπος της πόλης.

Στον δεύτερο όμιλο οι συμμετέχουσες ομάδες είναι οι ΓΣ Ηλιούπολης, Νηρέας Πατρών, ΟΦΘ, ΝΟ Λάρισας, ΝΟ Χαλκίδας, ΝΟ Πατρών, Άρης Θεσσαλονίκης και Νίκη Βόλου, ενώ στον πρώτο οι Νηρέας Χαλανδρίου, Ιωνικός Νίκαιας, Α.Ε. Χαϊδαρίου, Ν.Ο. Καλαμακίου, Νηρέας Γέρακα, Ηλυσιακός, Περιστέρι, Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα μπόρεσε πέρσι στα πλέι άουτ να ανανεώσει την παρουσία της στην κατηγορία και φέτος έχει τον ίδιο στόχο με αλλαγές στο ρόστερ της. Πρώτος της αντίπαλος είναι εκτός έδρας η Ηλιούπολη την Κυριακή στις 14.30.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον δεύτερο όμιλο:

Κυριακή 14/1

14.30 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΝΙΚΗ

14.30 ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ, ΟΦΘ-ΝΟΠ

14.30 ΛΑΡΙΣΑ, Ν.Ο. ΛΑΡΙΣΑΣ-ΧΑΛΚΙΔΑ

16.00 ΠΕΠΑΝΟΣ, ΝΗΡΕΑΣ Π.-ΑΡΗΣ

Το ρόστερ

Οι 21 πολίστες που έχουν δηλωθεί από τη Νίκη στην ΚΟΕ είναι οι παρακάτω:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Παρασκευάς, Δημήτρης Φαρσάρης, Γιάννης Μόσιος.

Αμυντικοί: Στέφανος Ξυφώλης, Λάμπρος Μακρής, Μάριος Βάτσος.

Φουνταριστοί: Θανάσης Κόφφας, Σταμούλης Σαραγγανίδας, Σταύρος Γιαβαρίδης

Περιφερειακοί: Δημήτρης Γλούμης, Γιώργος Καρκαλιάνης, Χρυσόστομος Δανιήλ, Άγγελος Μαρτζούχος, Δημήτρης Γκανάτσιος, Αναστάσιος Θεοδωρόπουλος, Γιώργος Αλεξανδρής, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, Στέφανος Τάσιος, Γιάννης Κανάκης, Μανώλης Γκατζούνας, Δημήτρης Κοκκινάκης. 

Απ’ αυτούς νεοφερμένοι είναι οι Φαρσάρης, Σαραγγανίδας, Πετρόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Αλεξανδρής, Καρκαλιάνης, Ξυφώλης, ενώ παρελθόν αποτέλεσαν οι Πισσίας, Χατζηγούλας Τζαμτζής και τα αδέλφια Νίκος και Αλέξανδρος Παπαδημητρίου.

 

Το σύστημα διεξαγωγής

Μετά από την ολοκλήρωση των 14 αγωνιστικών της α’ φάσης, οι τέσσερις πρώτοι κάθε ομίλου θα παίξουν στα πλέι οφ για τις θέσεις 1-8, διεκδικώντας τα δύο εισιτήρια της ανόδου στην Α1. Αντίθετα, οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 5η έως την 8η θέση θα συμμετάσχουν στα πλέι άουτ για τις θέσεις 9-16. Στην Β’ Εθνική θα πέσουν οι τέσσερις τελευταίες ομάδες (από την 13η θέση και κάτω).

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]