noodles volos banner

Πρωταγωνίστησε στην Πάτρα η ομάδα μίνι παίδων πόλο της Νίκης Β.

  • Published in Πόλο

Η ομάδα των μίνι-παίδων του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εντυπωσίασε με την παρουσία της και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο 5ο Splash Waterpolo Tournament που διεξήχθη στην Πάτρα το τετραήμερο 3-6 Ιανουαρίου, κερδίζοντας πολλές τιμητικές διακρίσεις, πολύτιμες εμπειρίες και πάνω από όλα αμέτρητα παιδικά χαμόγελα.

Η Agenda Sports Action σε συνεργασία με τον προπονητή υδατοσφαίρισης και παλιό Ολυμπιονίκη Δημήτρη Σελετόπουλο και με συνδιοργανώτρια την ομάδα του ΝΟΠ διοργάνωσε μια ακόμα γιορτή της υδατοσφαίρισης, στην οποία οι μικροί αθλητές της Νίκης κατέλαβαν την τρίτη θέση, έχοντας ως απολογισμό 4 νίκες και 2 ήττες.

Συγκεκριμένα επικράτησαν δύο φορές της ομάδας της Καστέλας με 11-3 και 11-6, της ομάδας της ΝΕΠ με 13-6, της ομάδας της Χίου με 8-7, ενώ ηττήθηκαν από την ομάδα της ΝΕΛ με 8-2 και από τον ΝΟΠ με 12-9.

Επίσης τεράστια επιτυχία σημείωσε ο αθλητής της ομάδας της Νίκης, Μεριστούδης Ιωάννης, που ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 31 τέρματα, παίρνοντάς και το αντίστοιχο βραβείο, το οποίο βεβαίως ανήκει σε όλη την ομάδα και το μοιράστηκε με τους φίλους και συναθλητές του.

Η απόκτηση όμως των εμπειριών και η συνεχής αγωνιστική άνοδος ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων που πλησιάζουν είναι τα μεγαλύτερα οφέλη της ομάδας του Δημήτρη Κόφφα, που είχε στη διάθεσή του τους: Βαλτσιώτη, Μεριστούδη, Παπουτσή, Καλαντζή, Σιγανό, Γλούμη, Κανάκη, Βασιλούδη και Μαρσουβανίδη.

Παράλληλα οι εγγραφές συνεχίζονται στο τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου καθημερινά στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βασίλης Πολύμερος κάθε απόγευμα μετά τις 19:00. Η ομάδα της Νίκης διατηρεί στις μικρές ηλικίες τμήμα προ-μίνι, καθώς και τμήμα εκμάθησης με εξειδικευμένους προπονητές και καλεί όλους όσοι θέλουν να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος.