Logo
Print this page

Στην «ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ» τα κορίτσια από την ομάδα πόλο του ΟΥΚΒ

Φιλανθρωπική δράση ανέπτυξαν τα κορίτσια του τμήματος πόλο του ΟΥΚ Βόλου, συγκεντρώνοντας ρούχα, παιχνίδια και γραφική ύλη και τα παρέδωσαν στην Κιβωτό του Κόσμου. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται:

«Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή, κατά τη διάρκεια της οποίας η έκφραση αγάπης προς τον συνάνθρωπο βρίσκει το νόημά της. Οι έχοντες ανάγκη συνάνθρωποί μας βρίσκουν έστω και προσωρινά ανακούφιση από τα προβλήματά τους, όταν όλοι εμείς τους συμπονούμε και τους συμπαραστεκόμαστε.

 Όταν δε η συμπαράσταση προέρχεται από παιδιά και κατευθύνεται προς άλλα παιδιά είναι πολύ μεγαλύτερη η χαρά και η ικανοποίηση.

Μ’ αυτά κατά νου, οι νεαρές αθλήτριες της υδατοσφαίρισης του ΟΥΚ Βόλου, με την βοήθεια του προπονητή τους Δημήτρη Καραναστάση, ανέλαβαν να συγκεντρώσουν ρούχα, παιχνίδια και γραφική ύλη, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της ΚΙΒΩΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην προσπάθεια που κάνει για την προστασία και φροντίδα παιδιών που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η συγκέντρωση της βοήθειας έγινε στο κολυμβητήριο του Βόλου. Οι αθλήτριες, συνοδευόμενες από γονείς, τον προπονητή τους και μέλη του ΔΣ του ΟΥΚ Βόλου, επισκέφθηκαν το σπίτι της ΚΙΒΩΤΟΥ στο Διμήνι και παρέδωσαν στους υπευθύνους ρουχισμό, παιχνίδια, βιβλία κλπ. Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν στους χώρους του συγκροτήματος και ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για το σκοπό και τις δράσεις που αναπτύσσει η «ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

Ευχή όλων μας να έρθει η μέρα, που δε θα υπάρχει παιδί απροστάτευτο, εγκαταλειμμένο, πεινασμένο, γιατί η ανθρώπινη αλληλεγγύη θα είναι μια μόνιμη ασπίδα προστασίας.

Ευχόμαστε η καινούρια χρονιά, το 2018 να χαρίσει σε όλους τους ανθρώπους Ειρήνη, Υγεία, Ευτυχία  και Αγάπη.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!»

Last modified onThursday, 28 December 2017 16:36
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]