Logo
Print this page

Δύο στα δύο με επίδειξη δύναμης για την Ελλάδα, 21-5 τη Ν. Αφρική

Καταιγιστική ήταν η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Γυναικών στον δεύτερο αγώνα της για τον Β' Όμιλο του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που γίνεται στον Βόλο το βράδυ της Δευτέρας (4/9).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, κάνοντας επίδειξη δύναμης, επιβλήθηκε με το εντυπωσιακό 21-5 επί της Νότιας Αφρικής, έκανε το "2 στα 2" στη διοργάνωση και της απομένει το τρίτο παιχνίδι της κόντρα στην Κίνα, αύριο Τρίτη (5/9) στις 20.00, για να οριστικοποιήσει την πρωτιά στον Όμιλο και την απευθείας πρόκριση στην 8άδα.

Μπροστά στο ένθερμο κοινό του Βόλου, που κατέκλυσε και πάλι το κολυμβητήριο, η Εθνική μας μπήκε δυνατά στην επίθεση από το ξεκίνημα, αλλά ήταν σχετικά χαλαρή στην άμυνα. Στη συνέχεια, όμως, έπαιξε πρέσινγκ τις Νοτιοαφρικανές και τις περιόρισε στο ελάχιστο, φτάνοντας  τη διαφορά σε τεράστια ύψη, κάτι που φυσικά αντικατοπτρίζει και την μεγάλη διαφορά κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Λέανδρος είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να χρησιμοποιήσει όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεσή του, ακόμα και την αναπληρωματική τερματοφύλακα Δουρέκα (που έπαιξε στο τέταρτο οκτάλεπτο στη θέση της Σταματοπούλου). Η Εθνική βρήκε σκορ με όλους τους τρόπους και με πολλές κόντρες, ενώ είχε το απόλυτο στον παίκτη παραπάνω.

Η Ελλάδα είχε 7/7 π.π., 1/2 πέναλτι, 4 κόντρα, 2 φουνταριστό και 7 περιφέρεια. Η Αυστραλία είχε 4/8  π.π. και 1 περιφέρεια.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 6-1, 5-1, 4-0.

ΕΛΛΑΔΑ (Στέφανος Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 5, Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Β. 2, Ξενάκη 4, Πρωτοπαπά 3, Πάτρα, Μιχαηλίδου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σελετοπούλου, Μαυρωτά, Δουρέκα.

Ν. ΑΦΡΙΚΗ (Μπίβαν Μάνσον): Νίξον, Πένεϊ 1, Μίτσαμ 1, Βόχαν 1, Μίλερ, Αμπραχάμσε, Κάλβερτ, Μακλίβι, Σμιτ 1, Μακλίοντ, Μουάρ 1, Τόμπσον, Μάρτενς.

 

Last modified onMonday, 04 September 2017 22:51
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]