Logo
Print this page

«Ο Βόλος, η μοναδική πόλη που διοργάνωσε έξι παγκόσμια σε έξι χρόνια»

Δύο ημέρες πριν από την έναρξη των αγώνων του 12ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στο Βόλο (3-9 Σεπτεμβρίου), το μεσημέρι της Παρασκευής (1/9), παραχωρήθηκε συνέντευξη Τύπου από τους διοργανωτές, στο Δημαρχείο του Βόλου, παρουσία εκπροσώπων της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας.

Στο πάνελ βρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που τόνισε ότι ο Βόλος είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο, που έχει διοργανώσει έξι παγκόσμια πρωταθλήματα σε έξι χρόνια, ο ασκών καθήκοντα Δημάρχου Βόλου Αθανάσιος Θεοδώρου, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Γιώργος Βλιώρας και Μιχάλης Καπουρνιώτης αντίστοιχα. Παρόντες ήταν και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Στέφανος Λέανδρος, που έθεσε ως στόχο το μετάλλιο οποιουδήποτε χρώματος, η αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας Ελευθερία Πλευρίτου και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μορφέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους (με τη σειρά που μίλησαν):

Αθανάσιος Θεοδώρου (ασκών καθήκοντα Δημάρχου Βόλου): "Ο Βόλος βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Είναι η πόλη που το έχει ξανακάνει με επιτυχία και θα φιλοξενήσει και φέτος μια μεγάλης, διεθνούς φήμης και ενβέλειας, διοργάνωση στην οποία μετέχουν οι 16 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλλουν, για να γίνει πραγματικότητα αυτή η σπουδαία αθλητική εκδήλωση, σε μια εποχή δύσκολη για την Ελλάδα. Στους εθελοντές που είναι η ψυχή αυτών των αγώνων, στη διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου, αλλά και στην Κολυμβητική Ομοσπονδία, αλλά πάνω απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο, ο οποίος τιμά την πόλη μας και πάντα όταν υπάρχουν για τη χώρα μας τέτοιες διοργανώσεις, στο μυαλό του πρώτα έρχεται η Βόλος. Και εύχομαι το επόμενο διάστημα να γίνει και δημότης της πόλης μας. Εύχομαι επίσης και στο μέλλον να φέρουμε σε πέρας ανάλογες διοργανώσεις".

Δημήτρης Διαθεσόπουλος (Πρόεδρος ΚΟΕ, Αντιπρόεδρος LEN, μέλος μπιρό FINA): "Εγώ προσωπικά και η ΚΟΕ έχουμε την τιμή να βρισκόσαστε για άλλη μια φορά στο Βόλο, αυτή τη χρονιά για το 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών. Ο Βόλος είναι η μοναδική πόλη στον κόσμο που έχει διοργανώσει έξι Παγκόσμια πρωταθλήματα τα έξι τελευταία χρόνια (από το 2011 ανελλιπώς μέχρι σήμερα οργανώνουμε κάθε χρόνο και ένα). Είναι το τρίτο των Νέων Γυναικών, ενώ έχουμε διοργανώσει Νέων Ανδρών υδατοσφαίρισης, Παγκόσμιο Συγχρονισμένης, αλλά και Τεχνικής.

 Ίσως κάποιος αναρωτηθεί γιατί τόσο αγάπη για το Βόλο; Αυτό οφείλεται όχι μόνο στην προσωπική μας επιλογή, αλλά και σε πάρα πολλούς ακόμα λόγους που οφείλω να αναλύσω: Ο πρώτος λόγος είναι ότι ο Βόλος διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις. Δύσκολα βρίσκεις στη σημερινή συγκυρία μια πόλη που να διαθέτει δύο κολυμβητήρια ολυμπιακών διαστάσεων, ένα ανοιχτό και ένα κλειστό, και ένα 25άρι κλειστό. Διαθέτει άρτια ξενοδοχειακή υποδομή που μπορεί να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμο. Έχει μια τεράστια ιστορική παράδοση στον υγρό στίβο, με ομάδες που διακρίνονται σε όλα τα αθλήματά μας, με αθλητές που μετέχουν στις Εθνικές μας ομάδες. Έχει ένα φίλαθλο κοινό που, ζώντας όλα αυτά τα χρόνια τα aquatics, έχει έρθει κοντά στην πισίνα. Αλλά ο πιο σημαντικός λόγος είναι ότι σε αυτή εδώ την περιοχή βρήκαμε ανθρώπους που δεθήκαμε, γίναμε φίλοι και συνεργαζόμαστε για μεγάλα αθλητικά γεγονότα όπως αυτό.

Κοντά μας είναι η Περιφέρεια και ο Περιφερειάρχης, οι Δήμαρχοι και το Δημοτικό συμβούλιο και το τεράστιο φίλαθλο κοινό που κατακλύζει το κολυμβητήριο και δίνει έναν πανηγυρικό χαρακτήρα. Μετέχουν 16 ομάδες από πέντε ηπείρους, που έχουν στη σύνθεσή τους και φτασμένες αθλήτριες οι οποίες έχουν ενταχθεί στα εθνικά συγκροτήματα των Γυναικών και εμφανίστηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο της Βουδαπέστης, αλλά αποτελούν και το μέλλον του αθλήματος, ό,τι καλύτερο από έμψυχο υλικό υπάρχει αυτή τη στιγμή. Για τη δική μας ομάδα θα σας μιλήσουν οι εκπρόσωποί της.

Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους έχουν βάλει πλάτη και βοηθούν υλικά και ηθικά αυτή τη διοργάνωση. Τον Δήμο Βόλου με τον εκλεγμένο Δήμαρχο, τον ασκούντα καθήκοντα Δημάρχου και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον Περιφερειάρχη και το Περιφερειακό Συμβούλιο της Θεσσαλίας, τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σ' αυτόν και έχουν γίνει εξπέρ και πηγαίνουμε με αυτόματα πιλότο. Όλους τους άλλους που είναι εκτός, αλλά ανήκουν στο περιβάλλον και την κοινωνία του Βόλου και επίσης προσφέρουν σημαντικά: σπόνσορες, φίλοι, παράγοντες του χώρου από τα σωματεία, ακόμα και απλοί φίλαθλοι και τέλος, την τεράστια κληρονομιά που σας άφησαν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004, τους εθελοντές...

Ο Βόλος είναι η μοναδική πόλη που έχει κρατήσει αυτή την κληρονομιά και την τιμά. Γιατί σε αυτόν τον τόπο, τον δύσμοιρο, ό,τι κάνουμε, όσο καλά κι αν το κάνουμε το προσπερνάμε και πίσω αφήνουμε τα συντρίμμια. Εδώ στο Βόλο δεν έμειναν συντρίμμια. Έμειναν γήπεδα και ανθρώπινο υλικό. Χωρίς εθελοντές δεν κάνεις διοργάνωση, όσους ειδήμονες και επαΐοντες κι αν έχεις.

 Σ' αυτά τα παιδιά που διατηρούν τον εθελοντισμό οφείλουμε ευγνωμοσύνη που όλα αυτά τα χρόνια είναι κοντά μας και βάζουν πλάτη. Η ιδέα να ξεκινήσουμε αυτή την ιστορία και να κάνουμε το Βόλο σημείο αναφοράς τέτοιων διοργανώσεων ήταν το γεγονός ότι έγινε η μεγαλύτερη αδικία σε βάρος του, που εμένα με λάβωσε. Δεν έγιναν τελικά εδώ οι Μεσογειακοί αγώνες του 2013 (για λόγους που δεν είναι της παρούσης να αναλύσω) και εμείς έπρεπε να δώσουμε στην πόλη και στον κόσμο της τη χαρά και την τιμή να δείξει ότι μπορούσε και να πει ότι "αδικηθήκαμε, αλλά είμαστε εδώ παρόντες, ζωντανοί και ικανοί να διοργανώνουμε αντίστοιχα μεγάλα αθλητικά γεγονότα".

Με αυτό το σκεπτικό και τον προσανατολισμό ξεκινήσαμε το 2011 με το τότε Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών. Και δεν είναι αυτή η έκτη και τελευταία φορά. Θα υπάρξει και έβδομη, ίσως και όγδοη, αρκεί να έχουμε την υγειά μας και να μπορούμε να είμαστε εδώ. Δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι σε αυτήν την ομάδα που έχει μεγάλες διακρίσεις, θα είναι η συνέχεια των αγοριών που έφερε το χρυσό από το Παγκόσμιο του Παγκοσμίου Νέων Ανδρών στο Βελιγράδι. Μια χώρα που λιμνάζει, που λοιδορείται, δείχνει ότι είναι παρούσα και έχει κύρος, έχει αξιοπρέπεια, έχει δυνάμεις, μπορεί να πρωταγωνιστεί και να είναι πάνω από όλες. Γιατί όταν είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής είσαι πάνω απ' όλους. Και στέλνω ένα μήνυμα στην αρχηγό Ελευθερία Πλευρίτου για να το μεταφέρει στις υπόλοιπες: Να συνεχίσουν αυτή τη βαριά κληρονομιά που έχει το άθλημα, το οποίο είναι το μοναδικό ομάδικό που έχει χρυσά μετάλλιο σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και φυσικά πολλές ακόμα διακρίσεις και με ολυμπιακό μετάλλιο. Αν το πετύχουν, ο Βόλος θα στείλει το μήνυμα σε όλη την υφήλιο.

Σας καλώ ως ΜΜΕ να αγκαλιάσετε τη διοργάνωση, καθόλη τη διάρκεια των αγώνων όπως έχετε κάνει μέχρι τώρα. Και να υπενθυμίσω ότι το Σάββατο το βράδυ να γίνει η Τελετή Έναρξης ανάλογη με αυτές που κάναμε τα προηγούμνε χρόνια όπου θα προβληθεί η πολιτιστική παράδοση του Βόλου, σε συνδυασμό με τα αθλητικά δρώμενα".

Ο κύριος Διαθεσόπουλος αποκάλυψε ότι η φετινή διοργάνωση δόθηκε στον Βόλο από το μπιρό της FINA, σε συνεδρίασή του πριν από δύο χρόνια, με συνοπτικές διαδικασίες και ψήφους 21-0, μετά από πρόταση του συντονιστή διευθυντή Κορνέλ Μαρκουλέσκου στον ίδιο. Του είπε, μάλιστα, ότι αν θέλει ο Βόλος να το κάνει, δε θα έχει αντίπαλο κι αυτό δείχνει τη δυναμική της συγκεκριμένης πόλης σε τέτοιου βεληνεκούς διοργανώσεις».

Κωνσταντίνος Αγοραστός (Περιφερειάρχης Θεσσαλίας): "Είμαστε συνεπείς στο ραντεβού μας για έκτη φορά, έκτη συνεχόμενη χρονιά. Παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Βόλος με επιτυχία. 16 χώρες από πέντε ηπείρους. Εμείς στηρίζουμε αυτή τη διοργάνωση έμπρακτα και χρηματικά, από το 2011. Οι επιτυχείς διοργανώσεις καθιστούν φαβορί σε τέτοια event το Βόλο. Γιατί έχει υποδομές, έχει έμψυχο υλικό με ανθρώπους οι οποίοι βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση, με τη δημοτική αρχή, με τους εθελοντές, με τους ανθρώπους που κατακλύζουν καθημερινά το κολυμβητήριο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους αυτούς. Καλωσορίζουμε όλες τις ομάδες από τις πέντε ηπείρους, ευχόμαστε καλή διαμονή. Θα ταξιδέψει η εικόνα του Βόλου και της Θεσσαλίας για άλλη μια φορά σε όλη την υφήλιο. Η καρδιά της υδατοσφαίρισης χτυπάει πάλι στο Βόλο.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα που θα τα πάει περίφημα και θα μας κάνει ακόμα μια φορά περήφανους. Αλλά σήμερα, από εδώ, από τον Βόλο, στέλνουμε κι ένα άλλο μήνυμα κι ανοίγουμε έναν δρόμο ξεχωριστό, στην πράξη, όχι στα λόγια. Ότι συνεργαζόμενοι με την Ομοσπονδία (κι ευχαριστώ ιδιαίτερα τον κύριο Διαθεσόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει), με τον Δήμο την Περιφέρεια, τους εθελοντές, κάνουμε μεγάλους αγώνες. Αυτό είναι μήνυμα σε όσους θέλουν να είναι δημιουργικοί, αποτελεσματικοί και χρήσιμοι στη χώρα.

Στηρίζουμε τον αθλητισμό γιατί δίνει χρόνια στη ζωή και ζωή στα χρόνια, γιατί ο αθλητισμός είναι φιλοσοφία ζωής, γιατί τα παιδιά -και ιδιαίτερα στα ομαδικά αθλήματα- ξέρουν να αγωνίζονται, ξέρουν να κερδίζουν, να χάνουν, ξέρουν να υποκλίνονται στον καλύτερο, ξέρουν να υπακούν σε κανόνες και να συνεργάζονται. Γι’ αυτό έχουμε βάλει μπροστά τον αθλητισμό στη δύσκολη αυτή περίοδο που περνά η χώρα μας. Είναι αντίσταση ποιότητας και αποτελεσματικότητας στην κατάσταση που επικρατεί με τον διαλυμένο κοινωνικό ιστό και τα προβλήματα των Ελλήνων. Είμαστε φιλόξενοι και περισσότερο εξυπηρετικοί διότι θα είναι εδώ όλη η υφήλιος. Και θα είμαστε πραγματικοί Έλληνες".

Γιώργος Βλιώρας (Πρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου):"Καλωσορίζουμε το 12ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών στην πόλη μας και όλες τις αποστολές, τους διαιτητές, τους επισήμους, τους ανθρώπους της ΚΟΕ, που θα πρέπει να ανοίξουν ένα παράρτημα εδώ για να μην πηγαινοέρχονται και κουράζονται... Αυτό που θέλω να τονίσω εγώ είναι ότι η δημοτική αρχή μένει πιστή στη στρατηγική που έχει χαράξει από την πρώτη στιγμή που έχει αναλάβει τα ηνία του Δήμου, δηλαδή ότι ο αθλητισμός και ο πολιτισμός θα είναι ψηλά και τα μεγάλα αυτά event θα τα φέρουμε εδώ και να τα υπηρετήσουμε σωστά και θα τα φέρουμε σε πέρας με απόλυτη επιτυχία.

Από την πλευρά μου, αφού ευχαριστήσω τους εθελοντές και όλους τους εμπλεκόμενους, ευχαριστώ τη διεύθυνση Αθλητισμού, αλλά και τη διεύθυνση Πολιτισμού που ανέλαβε την Τελετή Έναρξη που θα γίνει το Σάββατο το βράδυ στην παραλία. Υπάρχει τεχνογνωσία εδώ στο Βόλο, υπάρχουν οι άνθρωποι που βάζουν πάνω από όλα το καλό της πόλης (και μιλάω για τους υπαλλήλους και για όλους όσους εμπλέκονται σε αυτό) και μπορούμε να προετοιμάζουμε μέσα σε 15 μέρες τέτοιες διοργανώσεις.

Καλώ τον κόσμο και στην Τελετή Έναρξης για να δει ένα όμορφο θέαμα και να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια, αλλά και σε όλους τους αγώνες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες και ιδιαίτερα στην Εθνική μας ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος, επειδή είναι και γουρλίδικη η πόλη, κάτι θα πανηγυρίσουμε, ας ελπίσουμε να είναι το ανώτερο. Κι εύχομαι και να βρεθούμε ξανά σε άλλες μεγάλες διοργανώσεις στο μέλλον".

Μιχάλης Καπουρνιώτης (Αντιπρόεδρος ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ): "Πιστοί στις δεσμεύσεις του Δημάρχου μας και της Δημοτικής Αρχής, για δέκα μέρες αυτό το καλοκαίρι θα χτυπά στο Βόλο η καρδιά του παγκόσμιου αθλητισμού. Να σας καλωσορίσω και εγώ από την πλευρά μου ωε υπεύθυνος της Διεύθυνσης Αθλητισμού. Ο Βόλος έχει τις εγκαταστάσεις, είναι η μόνη πόλη που έχει τρία κολυμβητήρια, υπάρχει η τεχνογνωσία, το ανθρώπινο δυναμικό, τα ΜΜΕ που αγαπάνε και στηρίζουν τον αθλητισμό και ένα ισχυρό εθελοντικό κίνημα του οποίου τα μέλη, εδώ και ένα μήνα, δουλεύουν πυρετωδώς. Καλούμε όλον τον κόσμο να παραβρεθεί στην Τελετή Έναρξης. Από την πλευράς ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FINA), την ΚΟΕ και τον Πρόεδρο Δημήτρη Διαθεσόπουλο για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε. Ο Βόλος δίκαια χαρακτηρίζεται ως η πόλη του υγρού στίβου. Θέλω επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω ταυτόχονα όλους τους εργαζόμενους του Δήμου Βόλου, της Διεύθυνσης Αθλητισμού, τους πολλούς εθελοντές που ήδη αριθμούν τους 150, δείχνοντας έτσι τη σημασία του εθελοντικού κινήματος, αλλά και την ποιότητα των συμπολιτών μας. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε εδώ στο Βόλο ένα ακόμα παγκόσμιο μετάλλιο".

Στέφανος Λέανδρος (ομοσπονδιακός τεχνικός Νέων Γυναικών): "Ευχαριστώ την Περιφέρεια και τη Δημοτική Αρχή για τη φιλοξενία σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε, για άλλη μια χρονιά, για διάκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ευχαριστώ τους δημότες, τους εθελοντές και την Ομοσπονδία μας. Όσον αφορά τα αγωνιστικά: Μιλάμε για μια φουρνιά αθλητριών που έχουν προφέρει διακρίσεις. Μια ομάδα που έχει φιλοδοξία να διακριθεί. Φυσικά υπάρχουν και άλλες καλές ομάδες, δεν είμαστε μόνο εμείς. Το επίπεδο είναι ποάρα πολύ υψηλό. Οι περισσότερες γυναικείες Εθνικές ομάδες έχουν πάρει παιδιά αυτής της ηλικίας και τα ενσωματώνουν σε αυτές για το νέο ολυμπιακό κύκλο που ξεκίνησε φέτος. Το ίδιο έχει γίνει και με μας. Μιλάμε για ένα Παγκόσμιο πρωτάθλημα που σίγουρα θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Θα δούμε παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να είμαστε εμείς που θα κάνουμε καλύτερα τη δουλειά, θα εκτελέσουμε καλύτερα αυτά που έχουμε ζητήσει και θα πετύχουμε τη διάκριση. Η διάκριση αυτή μεταρφάζεται σε μετάλλιο, όποιο κι αν είναι αυτό, αλλά πρώτος μας στόχος είναι να μπούμε στην τετράδα. Το γεγονός ότι παίζουμε στην έδρα του Βόλου και έχουμε πρόσφατη τη χρυσή επιτυχία των Νέων Ανδρών, από τη μια μεριά είναι κίνητρο -όπως είπε και ο Πρόεδρος- από την άλλη μας βαραίνει, αλλά είναι αθλήτριες που έχουν παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις και έχουν μάθεις να διαχειρίζονται τέτοιες καταστάσεις. Ξέρουμε ότι η βοήθεια του κόσμου είναι μεγάλη στο Βόλο, το έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Θα συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας, είμαστε αγωνιστικά και πνευματικά έτοιμοι και ό,τι καλύτερο βγει".

Γιώργος Μορφέσης (τεχνικός διευθυντής, προπονητής Εθνικής Γυναικών):Έχουμε μια καλή ομάδα, αλλά και οι αντίπαλοί μας είναι υψηλού επιπέδου. Πρώτος στόχος είναι η είσοδος στην τετράδα κι από κει και πέρα ένα μετάλλιο είναι επιθυμητό, όποιο χρώμα κι αν έχει αυτό. Χωρίς άγχος. Ότι παίζουμε μπροστά στο ένθερμο κοινό του Βόλου, αυτό μας βοηθάει από τη μια πλευρά, από την άλλη είναι και ένα βάρος, το οποίο το ένιωσα το 2015. Εύχομαι αυτό να μη δημιουργήσει στρες στις κοπέλες και να παίξουν το πόλο που ξέρουν καλά, γιατί μιλάμε για αθλήτριες που έχουν συμμετάσχει σε πολύ μεγάλες διοργανώσεις, οι περισσότερες από αυτές είναι έμπειρες. Από την πλευρά μας, λοιπόν, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να φέρουμε μια ακόμα επιτυχία για το άθλημά μας και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα".

Ελευθερία Πλευρίτου (αρχηγός Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών): "Η ομάδα μας αγωνιστικά έχει πάρα πολλές δυνατότητες και έχουμε κάνει αρκετή προπόνηση γι αυτό το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπως κάνουμε και κάθε χρονιά για κάθε μεγάλη διοργάνωση. Σίγουρα τα παιχνίδια θα είναι πάρα πολύ δυνατά γιατί και οι άλλες ομάδες έχουν μεγάλες δυνατότητες και είναι πολύ καλές. Θα παλέψουμε, όμως, για το καλύτερο. Ο κόσμος του Βόλου μας βοηθάει πάρα πολύ, όπως είχε γίνει και το 2015 και το 2013, στα προηγούμενα Παγκόσμια. Ήταν πολύ θερμό το φίλαθλο κοινό, όπως και η φιλοξενία του Βόλου γενικότερα. Πολλοί μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι' αυτή τη διοργάνωση διότι είναι πολύ καλά στημένα και οργανωμένα και ευχαριστούμε πολύ".

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]