noodles volos banner

Στην Αθήνα την Τετάρτη η U11 πόλο της Νίκης Β. για το ΗΑΒΑWABA

  • Published in Πόλο

Την Τετάρτη 5/7 αναχωρεί η ομάδα U11 της Νίκης Βόλου για την Αθήνα, για να πάρει έρος στο 2ο διεθνές τουρνουά HABAWABA, που σημαίνει ουσιαστικά «Χαρούμενο Μωρό με Μπάλα στο Νερό». Πέρσι στο πρώτο τουρνουά η ομάδα U9 της Νίκης είχε πάρει το χρυσό μετάλλιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Τετάρτη 5/7 αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή προμίνι (U11) της Νίκης Βόλου, για να συμμετάσχει στο 2ο διεθνές τουρνουά HABAWABA. Η ομάδα της Νίκης έχει κληρωθεί στον όμιλο C με το ψευδώνυμο MAGNITES και θα αντιμετωπίσει τις εξής ομάδες: GEZIRA ( EGYPT), NEL HIPPOCAMPUS, OLYMPIAKOS P., ANOG DOLPHINS & HSC STARS (EGYPT).

Χαρακτηρίζεται ένας σχετικά δύσκολος όμιλος με τους περσινούς finalist HSC STARS, την αξιόμαχη ΝΕΛ και τις παραδοσιακά μεγάλες ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακό και Γλυφάδα. Η Gezira είναι η δεύτερη σε δύναμη στην Αίγυπτο. Η δική μας ομάδα, καλά προετοιμασμένη από τις προπονήσεις και τα φιλικά, θα διεκδικήσει την ανώτερη θέση στην κατάταξη φυσικά μέσα από το διασκεδαστικό και εμπειρικό ταξίδι που προσφέρει η συμμετοχή μας στο τουρνουά.

Την ομάδα θα απαρτίσουν οι εξής αθλητές: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Γ., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Σ., ΒΑΣΙΛΟΥΔΗΣ Θ., ΓΛΟΥΜΗΣ Π., ΡΟΜΦΕΑΣ Κ., ΚΑΝΑΚΗΣ Χ., ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ Δ., ΕΓΝΑΤΙΑΔΗΣ Α., ΚΡΙΕΜΠΑΡΔΗΣ Β., ΣΤΕΛΟΣ Β., ΚΑΒΟΥΡΑΣ Β., ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ Ν., ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ Δ.,ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ Γ. Την αποστολή θα συνοδεύσει ο προπονητής ΑΔΑΜΑΣΟΓΛΟΥ Γ., ο έφορος ΚΑΝΑΚΗΣ Σ. και πολλοί γονείς».