Logo
Print this page

Ένατη η Νίκη στην τελική φάση των εφήβων στο πόλο

Ο δύσκολος όμιλος που κληρώθηκε, αφού ο 1ος της τελικής φάσης του πρωταθλήματος πόλο στους εφήβους ήταν σαφώς πιο εύκολος, αποτέλεσε τη βασική αιτία που η Νίκη Βόλου έμεινε εκτός οκτάδας, τερματίζοντας πέμπτη και τελευταία στον 2ο όμιλο του final ten. Μάλιστα ήταν άτυχη, αφού ισοβάθμησε με τον Εθνικό, με τον οποίον ήρθε ισόπαλη με 9-9, αλλά υστερούσε στην ισοβαθμία με τους Πειραιώτες.  

Οι Βολιώτες κατατάχθηκαν στην ένατη θέση συνολικά, κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχία και δείχνει ότι οι κυανόλευκοι έχουν μεγάλο μέλλον στο άθλημα. Πρώτος σκόρερ της Νίκης ήταν ο Δημήτρης Γλούμης, που σημείωσε 12 τέρματα από τα συνολικά 26 της ομάδας του.

Τα αποτελέσματα της Νίκης ήταν:

Ολυμπιακός-Νίκη 14-5

Νίκη-Εθνικός 9-9

ΠΑΟΚ-Νίκη 13-5

Νίκη-Ν.Ο. Χανίων 7-13

Η βαθμολογία

Ολυμπιακός 10, Ν.Ο. Χανίων 9, ΠΑΟΚ 7, Εθνικός 1, Νίκη 1

Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής Νίκης Β.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Ερσιτεχνική Νίκη: "Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «η ΝΙΚΗ» συγχαίρει την ομάδα πόλο εφήβων του Συλλόγου μας για τη συμμετοχή του στο Final 10 το πρωταθλήματος. Η ομάδα εφήβων της Νίκης Βόλου απέδειξε ότι έχει το σθένος και το πάθος να συναγωνιστεί και να ανταγωνιστεί ομάδες μεγαλύτερων συλλόγων. Μέσα από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, διαρκώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται, όχι μόνο νέοι αθλητές κι αυριανοί διεκδικητές τίτλων αλλά πάνω απ’ όλα πρεσβευτές του ευ αγωνίζεσθαι".

 

Last modified onMonday, 03 July 2017 15:05
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]