noodles volos banner

Φιλικά για μίνι παίδες και προμίνι του πόλο της Νίκης με τον Πανιώνιο

  • Published in Πόλο

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζει το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου και γι' αυτό τον λόγο ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα το Σάββατο 27/5, όπου φιλοξενήθηκε από τον Πανιώνιο. Τα φιλικά αφορούσαν τις κατηγορίες των μίνι-παίδων και των προ-μίνι.

Η προετοιμασία των μίνι επικεντρώνεται στην τρίτη φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το τριήμερο 16-18/6, κατά την οποία η ομάδα της Νίκης Βόλου θα διεκδικήσει την πρόκριση της στα τελικά της διοργάνωσης. Τα συμπεράσματα που βγήκαν από μια αναμέτρηση με έναν δυνατό αντίπαλο με παράδοση στις μικρές ηλικίες, όπως είναι ο Πανιώνιος, είναι δεδομένο ότι θα φανούν χρήσιμα. 

Η κατηγορία των προ-μίνι προετοιμάζεται ως μοναδική εκπρόσωπος της βολιώτικης υδατοσφαίρισης για τη δεύτερη συμμετοχή της στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης HaBaWaBa, στο οποίο πέρσι είχε κατακτήσει την πρώτη θέση και το κύπελλο της διοργάνωσης, επιτυχία την οποία φιλοδοξεί να επαναλάβει.

Εκτός φυσικά από τα αγωνιστικά, πολλά είναι τα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά από τέτοιου είδους εμπειρίες, καθώς μαθαίνουν να είναι μέρος ενός συνόλου, κάτι που βοηθά στην κοινωνικοποίησή τους, ενώ παράλληλα γνωρίζουν άλλες ομάδες και αθλητές από άλλες περιοχές στα πλαίσια πάντα του ευ αγωνίζεσθαι και για αυτό τον λόγο το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου θα συνεχίζει να πορεύεται προς αυτή την κατεύθυνση.

Last modified onWednesday, 31 May 2017 09:24