Logo
Print this page

Παραιτήθηκε από γενικός αρχηγός πόλο της Νίκης ο Κ. Σκοτεινιώτης

Παραιτήθηκε ο Κώστας Σκοτεινιώτης από τη θέση του γενικού αρχηγού της ανδρικής ομάδας πόλο της Νίκης, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

«Ήταν Οκτώβριος του 2009, όταν ένα όνειρο έπαιρνε σάρκα και οστά. Πώς θα μπορούσα να λείπω από αυτό το προσκλητήριο; Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ δημιουργούσε τμήμα πόλο. Ήταν πολύ τιμητικό για μένα που υπήρξα αρχηγός στην πρώτη ομάδα πόλο της ΝΙΚΗΣ.

Μετά από 4 χρόνια αγωνιστικής δράσης με τη Νίκη ήρθε η ώρα να κρεμάσω το σκουφάκι μου. Τότε μου έγινε η πρόταση να αναλάβω γενικός αρχηγός της ομάδας μας. Με γνώμονα την προσφορά στο άθλημα που μου έδωσε τόσα πολλά εφόδια στη ζωή μου, την προσφορά στην αγαπημένη μου ομάδα αλλά και τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα πόλο, δεν το σκέφτηκα καθόλου και ανέλαβα τα καινούρια μου καθήκοντα.

Στα 4 χρόνια που ακολούθησαν έκανα παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα, για να κρατήσω ψηλά το όνομα του συλλόγου μας στο πανελλήνιο αλλά και για να γνωρίσω το άθλημα της υδατοσφαίρισης στο ευρύ κοινό.

Έρχεται όμως μια στιγμή που αντικειμενικές δυσκολίες δε σου επιτρέπουν να συνεχίσεις να προσφέρεις αυτό που πραγματικά θέλεις και επειδή ως άνθρωπος δεν μπορώ να κατέχω μια θέση, όταν δεν μπορώ να βοηθήσω πραγματικά, παραιτούμαι από τη θέση του γενικού αρχηγού του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.

Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα και θα βοηθάω σαν απλός στρατιώτης. Εξάλλου η σχέση μου με την πισίνα και τη ΝΙΚΗ έχει ξεκινήσει από μικρό παιδί. Πώς μπορεί να διακοπεί; Εύχομαι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη να αγκαλιάσει το τμήμα. Παραμένω μέλος του Ερασιτέχνη και όπως κάθε Νικιώτης που θέλει το καλό της ομάδας μας.

Εύχομαι η νέα διοίκηση να πετύχει το έργο της ... Καλώ όλους τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα, τους γονείς και κάθε Νικιώτη που πιστεύει στην προσπάθεια του τμήματος να πλαισιώσει τους φίλους υδατοσφαίρισης, ώστε να βοηθήσουμε το νέο εκλεγμένο έφορο του πόλο, για να πάει ακόμα πιο ψηλά την ομάδα».

 

 

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]