noodles volos banner

Δε θα είναι ξανά υποψήφιος ο Κ. Τσαρνάς

  • Published in Πόλο

Στις τοποθετήσεις των υπευθύνων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο πλαίσιο του απολογισμού ξεχώρισε η αναφορά του κ. Κώστα Τσαρνά ότι δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές της Ερασιτεχνικής.

Συγκεκριμένα ο έφορος του πόλο τόνισε: «Η ομάδα αποτελείται από 21 παιδιά και το 90% είναι από την περιοχή μας και πολλά είναι από 15-19 ετών. Ανεβήκαμε στην Α2 , μία πολύ υψηλή κατηγορία και θα παλέψουμε να μείνουμε. Το παράπονο μου είναι ότι εγώ σήκωσα το βάρος και  η ομάδα δε βοηθήθηκε. Επομένως δε θα είμαι υποψήφιος εκ νέου».

Ακολούθως ο Πέτρος Μπλάνας εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση του συνεργάτη του στην ομάδα της υδατοσφαίρισης:

«Αισθάνομαι χαρμολύπη. Χαρά γιατί βρίσκομαι σ’ αυτόν τον σύλλογο και γιατί αυτό το εκλεκτό μέλος, ο Κώστας Τσαρνάς, δήλωσε ότι δε θα βάλει υποψηφιότητα. Όμως για το τμήμα πόλο είναι η ψυχή και μπορώ να πω και για τη Νίκη Βόλου. Ό,τι έγινε στο πόλο έγινε με το “πιστεύω” αυτού του ανθρώπου.

Στις ακαδημίες αριθμούμε 108 παιδιά. Έχει μεγάλη σημασία ότι η ομάδα μας στην Α2 απαρτίζεται από παιδιά που βγήκαν μέσα από τα σπλάχνα της Νίκης και όποιος κι αν αναλάβει το τμήμα μελλοντικά, θα παίζουν παιδιά δικά μας.

Πρέπει να πάψουν κάποιοι να μιλάνε για “μαγαζάκια”. Το έργο μας θεωρώ ότι είναι θεάρεστο. Είχα πει ότι στις εκλογές δε θα βάλω υποψηφιότητα. Με παρακάλεσε ο πρόεδρος να συνεχίσω. Όμως υπάρχουν δυσκολίες σε οικογενειακό ή άλλο επίπεδο. Όσοι πολεμούν τη Νίκη πατάνε σε πεπονόφλουδα. Η Νίκη θα μείνει αθάνατη. Πρέπει όλοι να ‘ρθειτε κοντά μας».

 

 

 

 

 

Last modified onThursday, 30 March 2017 02:31