noodles volos banner

Μπήκε δυναμικά το 2017 για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ.

  • Published in Πόλο

Δυναμικό ξεκίνημα για τις αθλήτριες του ιππικού ομίλου Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στον πρώτο διασυλλογικό αγώνα υπερπήδησης εμποδίων για την αγωνιστική σεζόν 2017. Την Κυριακή 5/3 στον αγώνα που διεξήχθη στο Ιππικό Κέντρο Μακεδονίας έλαβαν μέρος δύο αθλήτριες του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. Συγκεκριμένα η αμαζόνα του ομίλου Νίκη Τσούνη με τον ίππο Κόντορ, η οποία με την εξαιρετική της εμφάνιση κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία εμποδίων με ύψος 1.05μ.

Παράλληλα η ίδια αμαζόνα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανώτερη κατηγορία με ύψος εμποδίων 1.15μ, όπου ολοκλήρωσε τη διαδρομή της με κάποιους βαθμούς ποινής. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιδόσεις της εν λόγω Αμαζόνας έχουν ανέβει κατακόρυφα τις τελευταίες δυο αγωνιστικές περιόδους, ενώ η ίδια προετοιμάζεται για σπουδές σε αγγλικό πανεπιστήμιο από τον Σεπτέμβριο 2017, με σκοπό να κάνει καριέρα στο άθλημα της ιππασίας.

Στον ίδιο αγώνα συμμετείχε και η προπονήτρια του ομίλου Αιμίλια Ανετοπούλου με τον ίππο Φρέσκο, με άπταιστη διαδρομή στην κατηγορία του 1μ. και με 4 βαθμούς ποινής στην κατηγορία 1.05μ.

Ο όμιλος θα ήθελε επίσημα να συγχαρεί της αθλήτριες και να ευχηθεί και στους υπόλοιπους αθλητές να έχουν μια καλή αγωνιστική σεζόν!