noodles volos banner

Και πρόκριση και πρωτιά για τους έφηβους πολίστες της Νίκης

  • Published in Πόλο

Την πρόκριση που συνοδεύτηκε με πρωτιά πέτυχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου στην πρώτη φάση του εφηβικού πρωταθλήματος στον όμιλο που διοργανώθηκε στο κολυμβητήριο της Λάρισας. Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα πέτυχε 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο στην πράξη ότι ήταν η καλύτερη ομάδα του ομίλου.

Η πρεμιέρα απέναντι στην ομάδα της ΝΕ Λάρισας ήταν εύκολη υπόθεση για την ομάδα της Νίκης, όπως μαρτυρά το τελικό 18-2. Τέσσερα γκολ πέτυχε ο Παπαδημητρίου, 3 οι Καραγκούνης-Γκατζούνας, από 2 οι Γλούμης-Βάτσος-Τσιμπερίδης και από 1 οι Εγνατιάδης-Κοκκινάκης.

Σε ένα παιχνίδι με πολλή ένταση απέναντι στον ΝΟ Λάρισας η ομάδα της Νίκης διπλασίασε τις επιτυχίες της τελικό αποτέλεσμα 15-8. Ο Παπαδημητρίου ήταν ασταμάτητος πετυχαίνοντας 7 γκολ, ο Γλούμης ακολούθησε με 4, δύο πέτυχε ο Γκατζούνας και από 1 οι Κανάκης-Κοκκινάκης.

Στην τρίτη αγωνιστική αντίπαλος ήταν ο ΟΥΚ και έγινε ντέρμπι. Η αναμέτρηση πήγαινε γκολ-γκολ, καμία ομάδα δεν ξέφυγε ποτέ στο σκορ, το τελικό όμως 8-7 έδωσε στην ομάδα της Νίκης το ροζ φύλλο αγώνα με σκόρερ τους Γλούμη με 4, Γκατζούνα 2 και Κανάκη-Καραγκούνη 1.

Στο τελευταίο παιχνίδι αντίπαλος ήταν η ομάδα της ΝΕ Λαμίας και όπως μαρτυρά το 18-4 η ομάδα της Νίκης δε γνώρισε αντίσταση. Χαρακτηριστικό είναι ότι σκόραραν όλοι όσοι χρησιμοποιήθηκαν με πρώτο σκόρερ τον μικρότερο ηλικιακά Εγνατιάδη με 4 γκολ, 3 πέτυχε ο Κοκκινάκης, 2 οι Γλούμης-Καραγκούνης-Γκατζούνας-Χαλατσόπουλος και 1 οι Κανάκης-Βάτσος-Τσιμπερίδης.

Η τελική βαθμολογία έχει ως εξής:

Νίκη Βόλου 12

ΟΥΚ 9

ΝΟ Λάρισας 6

ΝΕ Λάρισας 3

ΝΕ Λαμίας 0

Με την πρόκριση να παίρνουν οι 4 πρώτες ομάδες

Μέχρι τη Λάρισα ταξίδεψε και η ομάδα των μίνι-παίδων, για να δώσει παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο την ομάδα του ΝΟ Λάρισας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για την πρώτη φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί σε λιγότερο από έναν μήνα.

Οι έγγραφες συνεχίζονται στα τμήματα ακαδημιών της υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Οι εγγραφές αφορούν αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από το 2010 και μεγαλύτερα, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης από τους προπονητές του συλλόγου, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας καθημερινά στις 19:30.