noodles volos banner

Στην Ηλιούπολη με ελλιπή προετοιμασία ο ΟΥΚΒ

  • Published in Πόλο

Με ελλιπή προετοιμασία, αφού μόλις την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας κατάφεραν οι παίκτες του ΟΥΚ Βόλου να προπονηθούν στο κολυμβητήριο Β. Πολυμέρος, που ήταν κλειστό, πηγαίνει η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη να αντιμετωπίσει την Ηλιούπολη στην Αθήνα (Κυριακή 15/1, 13.00). Τις δύο ομάδες μέχρι πέρσι χώριζαν δύο κατηγορίες, αφού η αθηναϊκή ομάδα υποβιβάστηκε από την Α1, έχοντας κρατήσει παίκτες από το περσινό ρόστερ. Ως εκ τούτου είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης, ενώ έχει κάνει και πολύ καλύτερη προετοιμασία τη βδομάδα που πέρασε, αφού στην πρωτεύουσα δε υπήρχαν τα ίδια προβλήματα με την κακοκαιρία.

Αμφίβολοι είναι προς το παρόν οι περιφερειακοί Μαρινάγης Χ., που πρέπει να έρθει από τη Βουλγαρία, όπου σπουδάζει, και ο τραυματίας Χαλάς, ενώ οι υπόλοιποι 14, από τους οποίους θα κοπεί ίσως ένας, αν οι δύο προαναφερθέντες μπουν στην αποστολή, είναι οι εξής:

Βόντζος, Νάσιος (τερματοφύλακες), Νασιάκος, Καραΐσκος Μ., Κολημήτρας, Δημητρίου (αμυντικοί), Παπαβασιλείου, Στεργίου, Μαρινάγης Γ. (φουνταριστοί),  Γιάγκος, Βαφειάδης, Μάρκου, Κουφιδάκης, Καραΐσκος Κ. (περιφερειακοί)

 

 

 

Last modified onFriday, 13 January 2017 15:45