noodles volos banner

Ζ. Μαρινάγης: Παίξαμε άσχημα παρά τη νίκη (video)

  • Published in Πόλο

Δηλώσεις στην κάμερα του magnesiasports έκανε ο προπονητής του ΟΥΚ Βόλου, Ζαφείρης Μαρινάγης, μετά τη νίκη της ομάδας του στην πρεμιέρα της Α2 πόλο ανδρών με 11-8 επί της Α.Ε. Χαϊδαρίου. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το παιχνίδι ήταν αγχώδες και για τις δύο ομάδες, όπως το περίμενα λόγω της πρώτης αγωνιστικής.  Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, παίξαμε πάρα πολύ άσχημα και κερδίσαμε πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το σκορ. Ελπίζουμε ότι ματς με ματς θα γίνουμε καλύτεροι. Δεν το λέω ως δικαιολογία, αλλά τις τελευταίες μέρες είχαμε επτά απουσίες πολύ σημαντικές και ήρθαν κατευθείαν στο ματς σήμερα. Ελπίζουμε με την προπόνηση ότι θα γίνουμε καλύτεροι.

Είναι πρώτη αγωνιστική και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες θα καλυτερεύουν, όπως και το Χαϊδάρι, αλλά και εμείς. Θα γίνονται πολύ ενδιαφέροντα ματς σε όλον τον όμιλο, όπως ήταν και το σημερινό.  Το μόνο που κρατάω  είναι η νίκη, γιατί έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βάζω ως δικαιολογία ότι ήταν πρώτη αγωνιστική και ότι οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι τόσο πεπειραμένοι σ’ αυτήν την κατηγορία».

Σχετικά με το κακό ποσοστό ευστοχίας στον παίκτη παραπάνω, ο κ. Μαρινάγης σχολίασε: «Μας προβλημάτισε πάρα πολύ. Δεν ήταν μόνο το ποσοστό τραγικό. Είναι και το ότι σε πολλές περιπτώσεις δεν κάναμε καν επιθέσεις και δεν υπάκουσαν σε τίποτα τα παιδιά. Θα το συζητήσω μαζί τους και ελπίζω να υπάρχει βελτίωση. Δεν μπορεί να γίνει σε άλλο ματς αυτό το πράγμα, γιατί θα το πληρώσουμε. Από την αρχή μέχρι το τέλος δεν κάναμε καν προσπάθειες για γκολ».

*Ακούστε τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο…

Media