noodles volos banner

Νίκη στην πρεμιέρα για τον ΟΥΚΒ, 11-8 την Α.Ε. Χαϊδαρίου

  • Published in Πόλο
Στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι Στιγμιότυπο από το σημερινό παιχνίδι

Χωρίς να πιάσει την απόδοση που θα ήθελε και δείχνοντας ανέτοιμος, έχοντας βεβαίως ως υπαρκτή δικαιολογία τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, ο ΟΥΚΒ πέτυχε το αντικειμενικό του σκοπό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 ανδρών στο πόλο με μία επιτυχία, αφού νίκησε στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας «Βασίλης Πολύμερος» την ΑΕ Χαϊδαρίου με 11-8.

Μέχρι τις αρχές του δευτέρου οκταλέπτου η ομάδα του Ζαφείρη Μαρινάγη τρεις φορές προηγήθηκε και τρεις φορές ισοφαρίστηκε από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με το δεύτερο γκολ του Γκότση με 3-4, ενώ το προβάδισμα τους ενός γκολ για την ΑΕ Χαϊδαρίου επαναλήφθηκε και λίγο αργότερα (4-5). Ωστόσο Στεργίου και Παπαβασιλείου επέτρεψαν στον ΟΥΚΒ να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο με το υπέρ του 6-5.

Το ισόπαλο με 2-2 τρίτο οκτάλεπτο δεν άλλαξε κάτι σε ό,τι αφορά την απόσταση που χώριζε τους δύο αντιπάλους (8-7).

Όμως, με δύο γκολ στην αρχή της τέταρτης περιόδου από Μάρκου και Στεργίου (έκανε εντυπωσιακό κλέψιμο και έφυγε γρήγορα στην κόντρα) και συνολικό σερί 3-0, αν συνυπολογίσουμε και το τέρμα του Παπαβασιλείου, με το οποίο είχε γίνει το 8-7, ο ΟΥΚ Βόλου πήγε για πρώτη φορά αρχικά στο +2 και έπειτα στο +3 (10-7). Μέχρι το τέλος σκόραραν οι Γκότσης και Γιάγκος, με συνέπεια τη νίκη της βολιώτικης ομάδας με 11-8 για την πρώτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α2 ανδρών στο πόλο.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-3, 2-2, 3-1

ΟΥΚΒ (Ζ. Μαρινάγης): Στεργίου 3, Κολημήτρας 3, Παπαβασιλείου 2, Δημητρίου 1, Μάρκου 1, Γιάγκος 1

ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Ανδρεάκος): Γκότσης 3, Ροντζίνο 2, Βασιλάκης 1, Λαγουδάκoς 1, Τζανετάκος 1

*Να τονιστεί ο αγώνας έγινε χωρίς ηλεκτρονικό πίνακα λόγω βλάβης, ωστόσο λειτούργησαν κανονικά τα χρονόμετρα των 30'' για τις επιθέσεις των ομάδων...

Last modified onMonday, 09 January 2017 02:36