noodles volos banner

Αποκλείστηκε η Εθνική πόλο, έχασε 9-5 από την Ιταλία

  • Published in Πόλο

Ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στην τετράδα των Ολυμπιακών Αγώνων δεν υλοποιήθηκε για την Εθνική πόλο ανδρών, που ηττήθηκε από την Ιταλία δίκαια με 5-9, πραγματοποιώντας άσχημη εμφάνιση.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάστηκε να φτάσει περίπου στα μισά του δευτέρου οκταλέπτου κι ενώ είχε δεχθεί τρία γκολ, για να σκοράρει και να μειώσει σε 1-3 με τον Μουρίκη. Γρήγορα ήρθε το 1-4, για να τελειώσει το ημίχρονο με 2-4 με το δεύτερο τέρμα του Μουρίκη και την Εθνική να κρατά τη διαφορά στα δύο γκολ μετά το ισόπαλο (2-2) επιμέρους σκορ στη δεύτερη περίοδο.

Το τρίτο οκτάλεπτο δεν έφερε κάτι καλό για την Εθνική μας, αφού οι Ιταλοί πήγαν στο +3 στη λήξη του (3-6), έχοντας φτάσει ακόμη και στο +4 (2-6), πριν σκοράρει ο Φουντούλης στα 4’’.

Το τέρμα του ίδιου παίκτη, ενώ απέμεναν 4.49’ (4-6), έδωσε ελπίδες στην Εθνική, που αποδείχθηκαν φρούδες, αφού δεν υπήρξε συνέχεια, καθώς μέχρι τα 2.14’ οι αντίπαλοί μας είχαν ξαναπάρει αέρα τεσσάρων γκολ (4-8). Το 5-8 από τον Βλαχόπουλο στα δύο λεπτά πριν το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, αντιθέτως οι Ιταλοί χτύπησαν ακόμη μία φορά και πήραν την πρόκριση για την τετράδα με 5-9, στερώντας από την Ελλάδα τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα μετάλλιο, που ήταν το μεγάλο όνειρο.

Τα οκτάλεπτα: 0-2, 2-2, 1-2, 2-3

Τα γκολ της Εθνικής: Μουρίκης 2, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1