noodles volos banner

Δάκρυσε ο Κ. Τσαρνάς: «Η Ευαγγελίστρια μου είπε ότι θα βγούμε πρωταθλητές»

  • Published in Πόλο

Με μία ιδιαίτερα συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή έκλεισε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης οι ιθύνοντες του τμήματος πόλο. Ο Κώστας Τσαρνάς, βασικός χρηματοδότης της ομάδας, δάκρυσε αναφερόμενος στην Ευαγγελίστρια, που την είδε ως όνειρο στο ύπνο του και του είπε ότι θα βγουν πρωταθλητές.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ συγκινημένος και πολύ χαρούμενος, συναισθήματα που δε βγαίνουν καθημερινά. Η ομάδα πέρασε από χίλια μύρια κύματα, που λέει και το τραγούδι, και στο τέλος είμαστε νικητές. Τι να πρωτοπώ; Θα πω κάτι συγκεκριμένο. Εμείς δεν έχουμε προπονητή, εμείς έχουμε στρατηγό. Στρατηγός μου ανέφερε κάποιος σχετικός με το πόλο ότι ήταν μόνο ο Στάμενιτς. Δεν είναι μόνο αυτός, αλλά και ο Τζίμης ο Μπλάνας και ο στρατός που έκανε ήταν νικηφόρος. Έτσι πρέπει να το βλέπουμε κι έτσι θα προχωρήσουμε. Θα ‘θελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που με ανέχεται σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε. Συνεχίζουμε, θα ισορροπήσουμε, θα ενισχύσουμε την ομάδα μ’ αυτούς που θέλει ο προπονητής και μπορούμε. Τα 148 παιδιά που λέει ο φίλος μου ο Πέτρος είναι εφικτό να γίνει. Πρέπει να καταλάβουν οι υπόλοιποι, εννοώ σωματεία, την ποιοτική διαφορά που υπάρχει μεταξύ αυτών και ημών. Η Νίκη έχει σκέπη, έχει θρησκεία, έχει την προστάτιδά της την Ευαγγελίστρια, την  οποία παραμονή του πρωταθλήματος ονειρεύτηκα και μου είπε: «Μη στεναχωριέσαι, θα βγείτε πρωταθλητές».  

Ακολούθως ο κ. Τσαρνάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, με τον Πέτρο Μπλάνα να σχολιάζει: «Πείτε μου πώς γίνεται με τέτοιους ανθρώπους να μην πάει η Νίκη μπροστά».

 

 

Last modified onThursday, 28 July 2016 13:17