noodles volos banner

Η Νίκη μία ανάσα από την Α2 ανδρών, 9-6 τον Μίλωνα

  • Published in Πόλο

Με τίποτα ουσιαστικά δε χάνεται η άνοδος στην Α2 ανδρών για την ομάδα πόλο της Νίκης Βόλου, που επικράτησε το πρωί της Κυριακής του Μίλωνα με 9-6 για την 4η αγωνιστική της τελικής φάσης της Β’ Εθνικής Ανδρών και ουσιαστικά εξασφάλισε τον προβιβασμό της στην παραπάνω κατηγορία. Τυπικά όμως η μεγάλη επιτυχία θα επισφραγιστεί το βράδυ της Κυριακής με την ολοκλήρωση των αγώνων.

Το θετικό για τη Νίκη είναι ότι υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Μίλωνα, του οποίου, όπως σημειώσαμε, επικράτησε με 9-6, και του ΚΟΠΙ, με τον οποίον έφερε ισοπαλία, αλλά έχει καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με τον πρώτο αυτή τη στιγμή που είναι ο Νηρέας. Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα απλώς θα περιμένει να δει ποια θέση θα καταλάβει με τις επικρατέστερες να είναι η πρώτη και η τρίτη.

Στο ματς με τον Μίλωνα, η Νίκη πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα, καθώς προηγήθηκε με 7-2 στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου, αλλά δέχτηκε στο ίδιο διάστημα τέσσερα αναπάντητα γκολ λόγω λαθών και έλλειψης συγκέντρωσης και το σκορ έγινε 7-6. Ωστόσο, στο τελευταίο οκτάλεπτο οι κυανόλευκοι σημείωσαν δύο γκολμε τους Δανιήλ και Καρκαλιάνη, χωρίς να δεχθούν κανένα και πήραν τη νίκη-άνοδο.

Να τονιστεί ότι τελικά αγωνίστηκαν ο 14χρονος Γκανάτσιος παρά το χτύπημα που δέχθηκε χθες στο πρόσωπο, αλλά και ο Τζαμτζής, που έφυγε στις αρχές του τετάρτου οκταλέπτου, γιατί έπρεπε να προλάβει πτήση για Γαλλία! Αυτό δείχνει και το μέγεθος της αυταπάρνησης κάποιων παικτών για την ομάδα.

Τα οκτάλεπτα (ως τυπικά φιλοξενούμενη η Νίκη): 2-3, 0-3, 4-1, 0-2 

Τα γκολ της Νίκης σημείωσαν οι: Δανιήλ 2, Γκανάτσιος 1, Γλούμης 1, Χατζηγούλας 1, Καρκαλιάνης 4

Η σύνθεση της Νίκης: Μητρούσης, Αθανασιάδης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Κανάκης, Τζαμτζής, Κουρτίδης, Καρτσάνας, Μακρής, Κόφφας, Δανιήλ, Γκανάτσιος, Γλούμης, Χατζηγούλας, Καρκαλιάνης 

Last modified onSunday, 24 July 2016 14:53