noodles volos banner

Ισοπαλία για τη Νίκη με ήρωα τον 14χρονο Γκανάτσιο

  • Published in Πόλο

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και αρκετά σκληρό, η Νίκη κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία με 6-6 από τον πολύ ισχυρό Ποσειδώνα Ιλισίων για την 3η αγωνιστική της τελικής φάσης της Β’ Εθνικής πόλο Ανδρών και βρίσκεται στην τέταρτη και προνομιούχο θέση της βαθμολογίας, αφού ανεβαίνουν τέσσερις από τις έξι ομάδες.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, ενώ στο τελευταίο λεπτό ο 14χρονος Γκανάτσιος κατόρθωσε να ισοφαρίσει με 6-6, παρότι δέχθηκε δευτερόλεπτα πριν σκοράρει γροθιά στο πρόσωπο.

Η αντιαθλητική ενέργεια έμεινε ατιμώρητη από τον διαιτητή, ο οποίος έπρεπε να αποβάλει τον «πυγμάχο» του ΚΟΠΙ, που θα έπαιζε με παίκτη λιγότερο μέχρι το φινάλε, και να δώσει πέναλτι υπέρ της Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ηρωικός πιτσιρικάς της Νίκης έχει πρόβλημα στην όρασή του και θα κριθεί αύριο το πρωί αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια, από τα οποία θα λείψει ο Τζαμτζής και λογικά ο Παρασκευάς, που αντιμετωπίζει πολλά μυϊκά προβλήματα. Τουλάχιστον σήμερα επέστρεψε ο Καρκιαλάνης.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 1-2, 2-1

Τα γκολ για τη Νίκη σημείωσαν οι: Δανιήλ 3, Γκανάτσιος 1, Καρκαλιάνης 1, Μακρής Λάμπρος 1

* Η άλλη βολιώτικη ομάδα, ο ΟΥΚΒ, έχασε με 9-5 από  τον Μίλωνα στο τελευταίο χρονικά ματς του Σαββάτου. Οι Βολιώτες μετά το 5-5 δέχθηκαν τέσσερα γκολ, χωρίς να απαντήσουν σε κανένα κι έχασαν το παιχνίδι. 

 Η βαθμολογία

3η αγωνιστική

1.Ποσειδώνας Ιλισίων 7

2.Νηρέας 6

3.Μίλωνας 6

4.Νίκη 4

5.Χαϊδάρι 3

6.ΟΥΚΒ 0

Το αυριανό πρόγραμμα

4η  αγωνιστική                

09:00 ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ-ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ

10:15 ΜΙΛΩΝΑΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

11:30 ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ

5η  αγωνιστική                

18:30 ΚΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΛΙΣΙΩΝ-ΜΙΛΩΝΑΣ

19:45 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ-ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

21:00 ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 

Last modified onSunday, 24 July 2016 10:57