noodles volos banner

Πρόκριση για τους Μίνι Παίδες της Νίκης

  • Published in Πόλο

Ολοκληρώθηκε η α' προκριματική φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων. Έτσι, έγιναν γνωστές οι 29 από τις 30 ομάδες που περνούν στη ημιτελική φάση της διοργάνωσης κι ανάμεσά τους, από πλευράς συλλόγων του Βόλου, είναι η Νίκη.
Στους αγώνες του ομίλου Βόλου που έγιναν το τριήμερο 15-17 Μαΐου στο κολυμβητήριο “Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος” της Νέας Ιωνίας, την πρόκριση πήραν ως πρώτος ο Νηρέας Λαμίας (πέντε νίκες σε πέντε παιχνίδια), ως δεύτερη η Νίκη Βόλου (με τέσσερις νίκες), ως τρίτος ο ΝΟ Λάρισας (με τρεις νίκες) και ως τέταρτη η ΝΕ Λάρισας (με δύο). Αποκλείστηκαν από τη συνέχεια ο ΟΥΚ έχοντας μόνο μία νίκη και ο ΟΕΑΝΑΒ χωρίς βαθμό.
Οι ομάδες της ημιτελικής φάσης είναι οι: ΝΟ Πατρών, ΓΣ Ηλιούπολης, ΝΕ Πατρών, Ηλυσιακός, Πανιώνιος, Παλαιό Φάληρο, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΝΟ Χίου, Νηρέας Γέρακα, Παναθηναϊκός, Νηρέας Χαλανδρίου, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΓΣ Περιστερίου, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΝΟ Καβάλας, ΑΣ Απόλλο, ΠΑΣ Φοίβος, ΕΑΤΕΚ, ΣΑΠΚ Νεάπολης, ΧΑΝΘ, Πανσερραϊκός, ΚΕ Κοζάνης, ΝΟ Χανίων, ΝΟ Ρεθύμνου, Νηρέας Λαμίας, Νίκη Βόλου, ΝΕ Λάρισας και ΝΟ Λάρισας.
Η 30ή ομάδα που θα πάρει την πρόκριση για τη Β’ φάση θα προκύψει από το μπαράζ, ανάμεσα σε Ιωνικό και Τρίτων Αμαρουσίου, που θα γίνει σε ημερομηνία που θα οριστεί από την ΚΟΕ. Στην Ημιτελική φάση, που θα γίνει το τριήμερο 19-21/6 θα σχηματιστούν 5 όμιλοι των 6 ομάδων, με τις ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση (17-19/7) να είναι δέκα. Η κλήρωση για την ημιτελική φάση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/5 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΚΟΕ.