noodles volos banner

Τριήμερο καμπ για Εθνική πόλο με Χατζηγούλα

  • Published in Πόλο

Τριήμερο καμπ προετοιμασίας με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, θα πραγματοποιήσει η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ο Βολιώτης, Θόδωρος Βλάχος κάλεσε για το σκοπό αυτό τους εξής 20 πολίστες μεταξύ αυτών και τον Βολιώτη, Μάριο Χατζηγούλα, που αγωνίζεται με το σκουφάκι του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα οι κλήσεις: Κώστας Γαλανίδης, Μανώλης Μυλωνάκης, Κυριάκος Ποντικέας, Άγγελος Βλαχόπουλος, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Γιώργος Δερβίσης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Κώστας Γούβης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μάριος Καπότσης, Δημήτρης Τίγκας, Κώστας Τσαλκάνης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Παναγιώτης Παπαδόγκωνας (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μανώλης Σολανάκης (ΠΑΟΚ), Μανώλης Πρέκας (ΝΟ ΧΙΟΥ), Παναγιώτης Τζωρτζάτος (ΕΘΝΙΚΟΣ), Μάριος Χατζηγούλας (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ).

Οι «20» θα πρέπει να βρίσκονται στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26/12) στις 17.45. Θα ακολουθήσει η πρώτη κοινή προπόνηση με τη Ρουμανία (18.00-20.00), ενώ τόσο την επομένη (10.30-12.30, 18.00-20.00) όσο και την Κυριακή (09.00-11.00, 17.00-19.00), έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις.

Η Εθνική ομάδα της Ρουμανίας, αναμένεται στην Αθήνα το μεσημέρι της 26ης Δεκεμβρίου, μέσω Κωνσταντινούπολης, ενώ την ίδια ημέρα το απόγευμα αναμένεται και ο ομοσπονδιακός της τεχνικός Ντέγιαν Στανόγεβιτς από το Βελιγράδι.