noodles volos banner

Για την πρόκριση στην 8άδα η Εθνική νέων με τον Βολιώτη Χατζηγούλα

  • Published in Πόλο

Με σπουδαία νίκη απέναντι στην Τουρκία (9-7) έκλεισε η Εθνική μας ομάδα Νέων τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις στη φάση των ομίλων για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Τιφλίδα της Γεωργίας. Πλέον, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη 27 Αυγούστου την τρίτη του τρίτου ομίλου Γαλλία (13:20 ώρα Ελλάδας), με στόχο την είσοδο στην 8άδα της διοργάνωσης.

Έχοντας να αντιμετωπίσει και εχθρική διαιτησία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στους 6ους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης Τούρκους, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη στην προσπάθεια της για διάκριση σε αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για την Εθνική μας ομάδα ο Μανώλης Πρέκας, ο οποίος πέτυχε 4 γκολ, ενώ σκόραρε ξανά και ο Βολιώτης Μάριος Χατζηγούλας.

Ελλάδα- Τουρκία: 9-7

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 3-2, 1-2

Για την Εθνική μας σκόραραν οι: Πρέκας 4, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης 1, Λιαπάκης 1, Χατζηγούλας 1.

Φράγκος: «Αισιόδοξοι, αν δείξουμε τον καλό μας εαυτό»

Ο συνεργάτης του ομοσπονδιακού τεχνικού Σάκη Κεχαγιά, Γιάννης Φράγκος αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Τουρκία, σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μια πολύ καλή ομάδα. Παρά το γεγονός ότι η διαιτησία ήταν εχθρική απέναντι μας, καταφέραμε και πήραμε μια νίκη, η οποία θα μας φέρει τώρα αντιμέτωπους με τη Γαλλία. Έχουμε πολλές δυνατότητες και με βάση τον καλό μας εαυτό, είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση αυτού του παιχνιδιού».

Last modified onTuesday, 26 August 2014 16:19