noodles volos banner

Στην Α2 Ανδρών ο ΝΟΒΑ, το απόγευμα διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλητή

  • Published in Πόλο

Την άνοδο στην Α2 Ανδρών της επόμενης περιόδου πανηγυρίζει ο ΝΟΒΑ και μάλιστα κερδίζοντας σήμερα το πρωί στον ημιτελικό, θα έχει τη δυνατότητα το απόγευμα να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της κατηγορίας! Στον ημιτελικό λίγο νωρίτερα, κέρδισε σε δρματικό παιχνίδι με 10-9 τον Ιωνικό χάρη σε γκολ του Λεωνίδα Μονιούδη από ασίστ του Παπαδέα, στην τελευταία του επίθεση, 35 δεύτερα πριν τη λήξη.

Για να φθάσει στην άνοδο, στους αγώνες της τελικής φάσης ο ΝΟΒΑ τερμάτισε πρώτος στο Β' Όμιλο στο κολυμβητήριο του Περιστερίου. Ξεκίνησε με ήττα από τον Νηρέα Χαλανδρίου που τερμάτισε τελευταίος, αλλά είχε εντυπωσιακή νίκη με 14-6 επί του Άθωνα Χαλκιδικής και 7-3 επί της Χαλκίδας, που μπήκε ως αουτσάιντερ αλλά τελικά πήρε επίσης την άνοδο. Στη 2η θέση ισοβάθμησαν ο ΝΟ Χαλκίδας και ο Άθως Χαλκιδικής, αλλά ευνοήθηκε ο πρώτος επειδή το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν ισόπαλο, αλλά ο ΝΟ Χαλκίδας είχε καλύτερο αποτέλεσμα (ήττα με μικρότερη διαφορά) από τον 1ο της βαθμολογίας ΝΟΒΑ.

Tα αποτελέσματα: Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΟΒΑ 7-6, Άθως Χαλκιδικής-ΝΟ Χαλκίδας 10-10, Νηρέας Χαλανδρίου-ΝΟ Χαλκίδας 6-13, Άθως Χαλκιδικής-ΝΟΒΑ 6-14, Άθως Χαλκιδικής-Νηρέας Χαλανδρίου 13-9, ΝΟΒΑ-ΝΟ Χαλκίδας 7-3.

Η Βαθμολογία (Τελική): ΝΟΒΑ 6, ΝΟ Χαλκίδας 4, Άθως Χαλκιδικής 4, Νηρέας Χαλανδρίου 3.

Last modified onSunday, 03 August 2014 12:47