noodles volos banner

Δεύτερη νίκη για την Εθνική στο Ευρωπαϊκό ανδρών

  • Published in Πόλο

Δεύτερη συνεχή νίκη σημείωσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα η Εθνική Ανδρών, που επιβλήθηκε εύκολα 12-6 της Ρωσίας στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του Α΄ ομίλου.

Η Εθνική πήρε προβάδισμα με τον Βλαχόπουλο και, μολονότι οι Ρώσοι ισοφάρισαν, έκλεισε το πρώτο οκτάλεπτο προηγούμενη 3-1 με τα τέρματα των Μουρίκη και Κολόμβου.

Οι Ρώσοι μείωσαν με την έναρξη της δεύτερης περιόδου σε 3-2, αλλά Δελακάς και Γούνας έδωσαν «αέρα» τριών τερμάτων στην ελληνική ομάδα (5-2). Ο Στέπανιουκ με δύο γκολ έφερε τη Ρωσία σε απόσταση... αναπνοής (5-4), αλλά ο Γούνας «έγραψε» το 6-4, που ήταν το σκορ ημιχρόνου. 

Στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου ο Στέπανιουκ με παίκτη παραπάνω μείωσε σε 6-5, αλλά ο Μουρίκης έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο γκολ στα μισά της περιόδου (7-5).

Ο Μυλωνάκης με γκολ στον παίκτη παραπάνω στο ξεκίνημα του τετάρτου οκταλέπτου έφερε εκ νέου την εθνική στο +3 (8-5), ενώ ο Κολόμβος, ξανά με παίκτη παραπάνω, «έγραψε» το 9-5, 4.48΄΄ πριν από τη λήξη του αγώνα, βάζοντας ουσιαστικά τους τίτλους τέλους. 

Επόμενος αντίπαλος της Εθνικής, που στοχεύει στην κατάληψη μιας εκ των πρώτων τριών θέσεων στον όμιλό της, είναι η Ρουμανία, την οποία θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι (15:30) του Σαββάτου.