noodles volos banner

Φιλικά, ευχές και ευχαριστίες από το τμήμα πόλο της Νίκης

  • Published in Πόλο

Ανακοίνωση με ευχαριστίες, ευχές, αλλά και τα αγωνιστικά νέα του τμήματος υδατοσφαίρισης εξέδωσε η Ερασιτεχνική Νίκη.

Συγκεκριμένα:  «Τις φιλόξενες στήλες των τοπικών εφημερίδων, αλλά και του ηλεκτρονικού τύπου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ηθική και σε όλα αξιέπαινη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια στο να μας στηρίζετε ώστε να μεγαλώσουμε την οικογένεια του τμήματος και ειδικά των τμημάτων της Ακαδημίας.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί αγόγγυστα και με πίστη ώστε, μετά από λίγα χρόνια να βάλουμε τις βάσεις για μια ομάδα ατόφια δικών μας παιδιών από το Βόλο και την περιοχή μας. Θα συνεχίσουμε χωρίς σταματημό να αξιοποιούμε τα δικά μας παιδιά και η συνεργασία με όλα τα σωματεία της πόλης μας και της Θεσσαλίας να βρίσκεται πάντα σε άριστη κατάσταση, ώστε από κοινού να βοηθάμε την νεολαία και τα παιδιά μας.

Δειλά δειλά και μετά από ένα χρόνο παρουσίας των ομάδων της Ακαδημίας (εφήβων – παίδων – μίνι παίδων) μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι βάλαμε τις υγιείς βάσεις για μια νέα προοπτική μελλοντικά καλή. Ευχαριστούμε τα τοπικά σωματεία ΝΟΒΑ –ΟΕΑ/ΝΑΒ και ΟΥΚ που το χρόνο αυτό, βοηθηθήκαμε στο να παίζουμε φιλικά μεταξύ μας και πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί για το καλό όλων μας

Σας γνωρίζουμε ότι το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και με τα άλλα θεσσαλικά σωματεία, πραγματοποιήσαμε φιλικό παιχνίδι στη Λάρισα η κατηγορία Μίνι Παίδων με το Σωματείο ΝΟ Λάρισας μετά από πρόσκληση και συνεργασία. Πρέπει δημόσια να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς και κηδεμόνες του τμήματος για την παρουσία τους και την κάλυψη όλων των εξόδων (πούλμαν κλπ.) Για την ιστορία αναφέρουμε ότι την ομάδα Μίνι Παίδων αποτελούσαν οι αθλητές μας: Αγραφιώτης Μάριος, Αχλαδιώτης Ιωάννης, Αντωνιάδης Αντώνιος, Βάτσος Μάριος, Κανατάς Ιωάννης, Γκανάτσιος Δημήτριος, Γκόγκας Ιωάννης, Δαλλίδης Θάνος, Γιαννουσάς Απόστολος, Κουτσούκης Λεωνίδας, Κωτούλας Απόστολος, Μίχος Ιωάννης, Μπρουσοβάνας Κων/νος, Παγωνόπουλος Κων/νος, Τσιάτσιος Γεώργιος, Τσίχλας Γεώργιος, Τσίχλας Ευστράτιος, Χατζής Λεωνίδας και Χατζής Πολυχρόνης.

Η εμφάνιση των αθλητών μας ήταν εξαιρετική και την συνόδευσαν ο προπονητής τους Ιάσων Λέτσιος και ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Ανδρέας Ευαγγελινός με τον Έφορο Πέτρο Μπλάνα.

Μέσα από αυτή την στήλη θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς, που παραβρέθηκαν Αγραφιώτης, Αντωνιάδης, Γκανάτσιος, Τσιάτσιος, Χατζής, Μίχος, Γιαννουσάς, Κανατάς, Δαλλίδης και ιδιαίτερα τα μέλη της Επιτροπής κκ Παγωνοπούλου Ιωάννα, Μπρουσοβάνα Αλέξανδρο, Βάτσο Νικόλαο, Αχλαδιώτη Γεώργιο και Τσίχλα Άγγελο.

Τέλος ευχόμαστε σ’ όλο τον κόσμο και όλους τους αθλητές όλων των τμημάτων της ερασιτεχνικής «ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ» υγεία και  «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».