Logo
Print this page

Πρόκριση στον τελικό για τους παίδες της Αργούς, 3-1 εκτός τη Φθία

Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι παίδες της Αργούς μέσα στη Λαμία με 3-1 επί του ΑΠΣ ΦΘΙΑ στον επαναληπτικό ημιτελικό του πρωταθλήματος και πήραν την πρόκριση στον τελικό  της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η ΑΡΓΩ πήγε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σαν αουτσάιντερ, αφού στο πρώτο παιχνίδι  του Βόλου είχε ηττηθεί με 3-2. Το πείσμα όμως και το πάθος των αγοριών της ΑΡΓΟΥΣ της έδωσαν τη νίκη με καλύτερο σκορ και ταυτόχρονα μια θέση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στον οποίον θα αντιμετωπίσει σε ουδέτερο γήπεδο την ΕΑ Λάρισας, που κέρδισε την ΑΜΙΛΛΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ στον άλλο ημιτελικό. 

Για την ομάδα του Βόλου το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, αφού μπήκε στον αγώνα με πολλά λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν  με 1-0. Τα πράγματα άλλαξαν στα επόμενα δύο σετ με την ΑΡΓΩ να βρίσκει τον εαυτό της και με πολύ καλή απόδοση να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 2-1  σετ.

Στο 4ο σετ οι γηπεδούχοι προέβαλαν μεγάλη αντίσταση και βρέθηκαν να προηγούνται 22-18, όταν στο σημείο εκείνο οι Βολιώτες έβγαλαν τα  ψυχικά αποθέματα που διέθεταν και με σωστές ενέργειες  σε σέρβις και μπλοκ κατάφεραν  να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Πολύ καλή η διαιτησία από το τρίο των Καζαντζή Ηλία, Στάϊκου Στάϊκου και Καραβάνα Βάϊας.

Τα σετ: 25-17, 17-25,17-25,  21-25

ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ (Μακρής): Μακρής,Τσατζαλής, Πασσάς, Καραπατής, Σιακούφης, Παππής, Τσαδήμας, Λάγιος, Ρίζος, Θωμάς

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Πασχαλίδης,Ξενοκώστας,Αναστασίου,Σαράτσης, Κασιούρας, Σκιαθίτης, Βυσαρίου, Σπανουδάκης, Παξιμαδάκης, Ιωνάς, Χαβδούλας, Ρουσμένης, Σενγκέργι

 

 

Last modified onTuesday, 24 April 2018 01:38
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]