Logo
Print this page

Νίκη της Αργούς επί της πρωταθλήτριας ΓΣΕ Ελασσόνας με 3-2 σετ

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (31/3) ο φετινός μαραθώνιος του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, με την ΑΡΓΩ να κερδίζει και τη φετινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΓΣΕ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ με 3-2 σετ και να κλείνει τη φετινή της πορεία με τον καλύτερο τρόπο. Η βολιώτικη ομάδα, κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό, είχε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο με 8 νίκες 1 ήττα, έχοντας πετύχει νίκες επί όλων των αντιπάλων πλην της ΑΕΛ, αποδεικνύοντας για μια ακόμη χρονιά ότι λεπτομέρειες και ατυχείς συγκυρίες δεν της επέτρεψαν να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα στη σύντομη ιστορία της.

Στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι κέρδισε την ομάδα της Ελασσόνας που είναι η φετινή πρωταθλήτρια, η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία σε αγώνες μπαράζ. Ο ΑΣ ΑΡΓΩ εκφράζει τα συγχαρητήριά του στην πρωταθλήτρια ομάδα και της εύχεται καλή συνέχεια. Εύχεται επίσης περαστικά στην πασαδόρο της ομάδας Ασημούλα Σταυρακοπούλου, η οποία υπέστη διάστρεμμα στο 2ο σετ του αγώνα.

Τα σετ του αγώνα: 19-25, 25-22, 17-25, 25-18, 15-11

ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (Σταθόποuλος): Τάσσου, Σταυρακοπούλου, Γιαννετάκη, Γεωργουλοπούλου, Καλαποδά, Φιλιππίδη Α., Χειμάρα, Σουφλή, Χαρχαρή, Πώπου, Παπάρα, Φιλιππίδη, Κασιούρα, Καλοφορίδη.

Η Τελική Βαθμολογία της Β’ Εθνικής Γυναικών 2017-2018:

1. Γ.Σ.Ε. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ 49

2. ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 48

3. ΑΕΛ 35

4. Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ 33

5. ΦΙΛ/ΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ 31

6. ΑΠΣ ΛΑΜΙΑΣ ΦΘΙΑ 26

7. ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 20

8. ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ 15

9. ΦΙΛ/ΚΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 9

10. Α.Σ. ΙΤΕΑΣ 4

 Πρόκριση των ομάδων κορασίδων και παίδων της Αργούς στην επόμενη φάση

Άνετη επικράτηση των κορασίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ επί του ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ με 3-0 σετ και πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της ΕΣΠΕΚΕΛ. Τα κορίτσια της ΑΡΓΟΥΣ χωρίς να πιάσουν υψηλά επίπεδα απόδοσης, επικράτησαν της ομάδας της Λάρισας και πήραν πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση, στην οποία θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΟ ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ , σε αγώνα νοκ άουτ με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο στο final 4.

O ΑΣ ΑΡΓΩ είναι η μόνη ομάδα που εκπροσωπεί τη Μαγνησία στην επόμενη φάση και φιλοδοξεί να φτάσει στους τέσσερις , όπου θα μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν φέτος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-21, 25-12, 25-21

ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ (ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ-ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ): Κασιούρα , Φιλιππίδη Μ., Φιλιππίδη Α., Πώπου, Χειμάρα, Καμινάρη, Παπάρα, Πολυζώη, Καλαποδά, Αμυγδαλοπούλου, Γεωργουλοπούλου, Σουφλή, Παΐλα, Πασχαλίδου.

ΓΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Ματίκας): Μητρακούλη, Ζιώγα, Μπλιάτσιου, Ψαρούλη Χ., Ψαρούλη Α., Μηχαλέ, Αετοπούλου, Μπούγαλη, Βογιατζή.

Οι παίδες

Στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της, η ομάδα των παίδων του ΑΣ ΑΡΓΩ ηττήθηκε με 3-2 σετ από την ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ στο κλειστό ΒΑΚΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ. Παρά την ήττα της η βολιώτικη ομάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία του ομίλου της και συνεχίζει τη φετινή της πορεία , αφού προκρίθηκε ως δεύτερη της βαθμολογίας, στις τέσσερις καλύτερες της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η βολιώτικη ομάδα παρά την απουσία τεσσάρων βασικών παικτών (τραυματισμοί και άλλες υποχρεώσεις), κοίταξε τον αντίπαλό της στα μάτια και λίγο έλειψε να κάνει την έκπληξη. Μάλιστα δε, έφτασε να προηγείται με 2-1 σετ, αλλά σε εκείνο το σημείο η έλλειψη επιθετικών λύσεων δεν τους επέτρεψε να πάρουν τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ όμορφο βόλεϊ και να ικανοποιούν απόλυτα το φίλαθλο κοινό που βρέθηκε στο γήπεδο.

Τα σετ: 19-25, 25-21, 25-21, 13-25, 10-15

ΑΣ ΑΡΓΩ (Γεωργουλάς): Πασχαλίδης, Ξενοκώστας, Αναστασίου, Σαράτσης, Σκιαθίτης, Βυσαρίου, Σπανουδάκης, Παξιμαδάκης, Κασιούρας

ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γαλάνης): Πράππας, Τσετσίλας, Νταφούλης, Γερομίχαλος, Ρήγας Στ., Ρήγας Β., Παπαθανασίου, Σιώμος, Πανταζόπουλος, Πηλίτσης

Βαθμολογία

1.ΕΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 16

2. ΑΣ ΑΡΓΩ 14

3. ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ 7

4. ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ 0

 

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]