noodles volos banner

Νικολούλη: «Δεν αρμόζει στη Νίκη το τοπικό, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Στο magnesiasports μίλησε η λίμπερο της Νίκης Βόλου, Ευαγγελία Νικολούλη, σχετικά με την άνοδο της ομάδας της στη Β’ Εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ. Η αθλήτρια των κυανόλευκων αναφέρθηκε στον «τελικό» του περασμένου Σαββάτου κόντρα στον Γ.Σ. Βόλου, έκανε τον δικό της απολογισμό για την φετινή αγωνιστική σεζόν, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, ενόψει της επόμενης χρονιάς που βρίσκει τη Νίκη στην παραπάνω κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον αγώνα κόντρα στον Γυμναστικό το περασμένο Σάββατο:

"Δε θα έλεγα πως ήταν ένας ιδιαίτερα δύσκολος αγώνας για εμάς. Οι αθλήτριες και των δύο ομάδων είχαν πολύ άγχος, ήταν ένας τελικός κι όλες νομίζω θέλαμε τη νίκη, προκειμένου να πάρουμε την άνοδο. Ξεκινήσαμε, βλέποντας να χάνουμε το πρώτο σετ. Προσωπικά, αγχώθηκα και φοβήθηκα, όχι ότι θα χάσουμε το παιχνίδι, αλλά ότι γίνεται πιο δύσκολο για εμάς. Στη συνέχεια, πήραμε τα πάνω μας στο δεύτερο σετ, ήμασταν σταθερά μπροστά και θεωρώ πως εκεί μας έφυγε το όποιο άγχος υπήρχε. Όταν ισοφαρίσαμε στα σετ, τότε είπα με σιγουριά από μέσα μου πως το παιχνίδι είναι δικό μας. Και θεωρώ πως ήταν κάτι που σκέφτονταν κι όλες οι συμπαίκτριές μου και εξαιτίας των πολλών πόντων που ήμασταν, κατά διαστήματα, μπροστά στο σκορ, αλλά και λόγω της πεσμένης ψυχολογίας των αντιπάλων μας, η οποία γινόταν αντιληπτή από τους συνεχόμενους πόντους που κερδίζαμε από τα σερβίς.

Η αλήθεια είναι πως κι ο κόσμος μας ανέβασε πολύ ψυχολογικά. Στους προηγούμενους αγώνες, δεν είχαμε πολλούς φιλάθλους στο πλευρό μας, πέρα από κάποιους γονείς που μας ακολουθούν σταθερά. Πιστεύω ότι τα δώσαμε όλα, ό,τι μπορούσαμε περισσότερο και τα καταφέραμε".

Για τον απολογισμό της φετινής χρονιάς:

"Ήταν μία καλή χρονιά, δίχως πολλές δυσκολίες, κατά τη διάρκειά της. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά αυτό κάθε χρόνο συμβαίνει. Πιστεύω πως δε μας επηρέασαν σε κανένα παιχνίδι, με καλή διαχείριση και κάποια ρεπό, τα προβλήματα ξεπερνιόνταν γρήγορα. Γενικά, ως ομάδα έχουμε "δεθεί" πολύ, το βλέπω περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, φέτος. Φάνηκε και στα παιχνίδια μας, εξάλλου. Αυτό που προσωπικά με δυσκόλεψε, κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς, ήταν η αλλαγή προπονητή που είχαμε, στην αρχή της σεζόν, μετά το παιχνίδι κόντρα στα Φάρσαλα. Ήταν αυτός ο χρόνος προσαρμογής που χρειαστήκαμε με την Σοφία Μπουμπούκη, να δούμε πώς θα δουλέψουμε όλοι μαζί και να "δεθούμε" με το καινούριο αυτό πρόσωπο στην τεχνική ηγεσία. Κατά τ' άλλα, δεν αντιμετωπίσαμε κάποια άλλη δυσκολία.

Καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, είχαμε στο μυαλό μας πως στην ομάδα μας δεν αξίζει το τοπικό πρωτάθλημα. Πέρσι ήμασταν στη Β' Εθνική, υποβιβαστήκαμε, θέλαμε γρήγορα να επιστρέψουμε στην παραπάνω κατηγορία και τα καταφέραμε. Αξίζαμε να πάμε παραπάνω, δεν αρμόζει στη Νίκη να αγωνίζεται στο τοπικό. Δε μας δυσκόλεψαν οι ήττες της κανονικής διάρκειας, τις αφήσαμε γρήγορα πίσω μας και προχωρήσαμε παρακάτω, με στόχο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Όταν κερδίσαμε τον Γυμναστικό, στο δεύτερο γύρο, είδαμε πως είμαστε δύο ισοδύναμες ομάδες και μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω στα μπαράζ, με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Το ότι βγήκαμε δεύτερες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, θεωρώ πως μας βοήθησε. Μας βγήκε σε καλό, γιατί συνεχίσαμε τους αγώνες, παίξαμε με τις δεύτερες των άλλων ομίλων, προκειμένου να πάμε στα μπαράζ. Σε αντίθεση με τις πρώτες ομάδες των ομίλων, που δεν είχαν αγώνες για περίπου ένα μήνα και "χαλάρωσαν", εμείς παίζαμε παιχνίδια και δε χάσαμε τον ρυθμό μας. Μείναμε σε εγρήγορση, μπήκαμε στα μπαράζ, φτάσαμε μέχρι τον "τελικό" κόντρα στον Γυμναστικό και πετύχαμε τον στόχο μας".

Για τη χρονιά που έρχεται στη Β' Εθνική:

"Όλα τα χρόνια η Νίκη ήταν στη Β' Εθνική, με "παρένθεση" τη φετινή σεζόν που αγωνιστήκαμε στο τοπικό. Δεν ξέρω ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουμε ακριβώς στο πρωτάθλημα της νέας χρονιάς, αλλά τις περισσότερες τις έχουμε αντιμετωπίσει παλιότερα, οπότε πάνω-κάτω είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τον τρόπο παιχνιδιού τους. Πριν τον δικό μας αγώνα στην Πορταριά, είδαμε και το παιχνίδι της Αργούς, κόντρα στην Ελασσόνα, ματς της Β' Εθνικής και πιστεύω πως κι εμείς θα μπορούσαμε να "κοντραριστούμε" με αυτές τις ομάδες της παραπάνω κατηγορίας. Όχι μόνο με αυτές, αλλά και με κάθε ομάδα που θα συναντήσουμε του χρόνου. Τολμώ να πω πως σε σχέση και με τις προηγούμενες χρονιές ίσως θα μπορέσουμε να σταθούμε και καλύτερα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Με σωστή προετοιμασία, πάντα υπό τις οδηγίες της προπονήτριάς μας, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μία πετυχημένη χρονιά του χρόνου. Θα δείξει".

Για το αν περιμένει ο κόσμος της Νίκης να στηρίξει περισσότερο το τμήμα πετοσφαίρισης τη νέα σεζόν:

"Εγώ, όλες οι συμπαίκτριές μου κι όλοι οι άνθρωποι του τμήματος, θα επιθυμούσαμε να έχουμε περισσότερο κόσμο στο πλευρό μας, από τη νέα σεζόν. Όποτε η κερκίδα είναι με το μέρος μας, η φωνή της μας εμψυχώνει και πηγαίνουμε καλύτερα στους αγώνες. Θα είναι μία δυνατή χρονιά αυτή που έρχεται, κόντρα σε αρκετά καλές ομάδες, οπότε θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στους αγώνες. Αξίζει να τους παρακολουθήσει ο κόσμος. Τον θέλουμε κοντά μας".

Η αθλήτρια της Νίκης, στο τέλος της συνέντευξης, συμπλήρωσε τα εξής:

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να αφιερώσω την άνοδό μας στα άτομα που μας έχουν στηρίξει όλη τη χρονιά. Στη Σοφία Μπουμπούκη, την προπονήτριά μας, στους εφόρους του τμήματος, στη διοίκηση, στον πρόεδρο του Συλλόγου κι όσους είναι κοντά στο βόλεϊ της Νίκης. Τέλος, να αφιερώσουμε την επιτυχία μας στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε αρκετά, ειδικά στον τελευταίο αγώνα, τον οποίο κερδίσαμε και καταφέραμε να ανέβουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ, νομίζω πως όλοι ήθελαν να πετύχουμε και φάνηκε".

Last modified onTuesday, 03 April 2018 19:53