Logo
Print this page

Δίκαια στη Β' Εθνική η Νίκη, 3-1 τον Γ.Σ. Βόλου στην Πορταριά

Σε έναν πολύ όμορφο αγώνα που έκρινε την άνοδο στη Β' Εθνική ΕΣΠΕΚΕΛ, η Νίκη Βόλου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημά του από τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου, του οποίου επικράτησε με 3-1 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πορταριάς, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου του τοπικού πρωταθλήματος βόλεϊ, κερδίζοντας άξια τον προβιβασμό της στην παραπάνω κατηγορία.

Στο πρώτο σετ, η ομάδα του Γ.Σ. Βόλου ήταν καλύτερη, έχοντας σε εξαιρετική μέρα την Προφαντή, η οποία έδωσε πολλές επιθετικές λύσεις στην ομάδα της, είτε κοντά στο φιλέ, είτε με τα σερβίς της. Από την άλλη, η Νίκη είχε κάποια προβλήματα στην υποδοχή, χάνοντας τελικά το σετ 25-21.

Οι κυανόλευκες, στο δεύτερο σετ, ήταν αισθητά βελτιωμένες, περιόρισαν τα ατομικά τους λάθη και το πήραν με 25-22. Στο τρίτο σετ, η Σοφία Μπουμπούκη ευτύχησε να δει την ομάδα της να αποτυπώνει στο παρκέ της Πορταριάς μία εξαιρετική αγωνιστική λειτουργία σε άμυνα κι επίθεση, η οποία χάρισε στη Νίκη την κατάκτησή του με 25-23.

Το μομέντουμ, μετά το 2-1, ήταν υπέρ των "μπλε", η οποία στο τέταρτο σετ έκανε ένα σερί 11-3, θέτοντας τις βάσεις για την κατάκτηση και του τετάρτου σετ. Ο Γυμναστικός είχε, όμως, τα ψυχικά αποθέματα να βρει "απαντήσεις", ισοφάρισε στο τέλος, αλλά... "κατέρρευσε", απέναντι σε μία Νίκη που το ήθελε περισσότερο και το πήρε, με 25-22.

Οι στιγμές, αμέσως μετά το "match point" για τη Νίκη, ήταν απερίγραπτες, με άπαντες στο στρατόπεδο των κυανολεύκων να γίνονται ένα "κουβάρι" και τους πολλούς φίλους της Νίκης να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς.

Στο τέλος, πραγματοποιήθηκε απονομή διπλωμάτων, σε συνδυασμό με την αναγγελία των ονομάτων όλων των αθλητριών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νίκη Βόλου (Μπουμπούκη): Μαντζαβίνου, Κονιστή, Μερκονιάν, Μπένου, Λώλου, Δόλγυρα, Γκαγκαδέλλη, Θεοδωρακάκη, Θεοχάρη, Σταφυλαράκη, Σύρου, Νικολούλη, Ζηργάνου

 Γ.Σ. Βόλου (Ξανθόπουλος): Αυγερινού, Βαριάμη, Γιόλα, Παπαδοπούλου, Προφαντή, Ράμπου, Τρυπίλα, Τσαπραίλη, Σαμαλτάνη, Τσελεπή, Κωστοπούλου, Κανελλοπούλου, Χαντζή

Last modified onMonday, 02 April 2018 16:30
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]