noodles volos banner

Σημαντική νίκη για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Β.

Αν και με πολλές απουσίες και τραυματισμούς, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου το Σάββατο (20/1) στο κλειστό του Αλμυρού, πήρε σημαντική νίκη με 3-1 σετ (25-12, 25-23, 17-25 και 25-20).

Τα κορίτσια του Νίκου Μαλλιάρα παρά τα προβλήματα και τις απουσίες λόγω εργασίας απ’ τις προπονήσεις, παίζοντας με ψυχή και πάθος απέναντι στην μαχητική ομάδα του Αλμυρού, κατάφεραν να πάρουν τη ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου, όταν έχασαν εντός έδρας με 3-0 σετ. Έτσι, παραμένουν στη διεκδίκηση της δεύτερης θέσης, που δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής σε αγώνες μπαράζ μεταξύ των καλύτερων δεύτερων των τριών ομίλων της Κεντρικής Ελλάδας. Απ’ αυτές η νικήτρια θα πάει μαζί με τους πρώτους των ομίλων στα πλέι οφ για την άνοδο στη Β’ Εθνική.

Από δω και πέρα στα επόμενα παιχνίδια, η νίκη είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό Βόλου. Την ερχόμενη Κυριακή 28/1, στις 13.30 στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος, θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ελευθεριακού (σκορ 1ου γύρου 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού). Κοντά στην ομάδα με υλική στήριξη οι επιχειρήσεις του Βόλου: Σουβλατζίδικο τα «2/8 του Χρήστου», ουζερί «τα Φιλαράκια», βιοτεχνία ενδυμάτων «Μαγαλιός», εργαστήριο τροφίμων «Ζάργκο», προϊόντα μελιού «της μέλισσας καμώματα», κινητό πλυντήριο αυτοκινήτων «Auto Steam Wash», σουβλάκια «ο Θόδωρας», ουζερί «Σοροκάδα», ανδρικά ενδύματα «Απόστολος» και φυσικά οι δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες της ιατρού Ρακοβίτη Κατερίνας. Όλους αυτούς η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλήτριες, τους ευχαριστούν θερμά.

Η σύνθεση της ομάδας (Μαλλιάρας Ν.): Μαλλιάρα Νατάσα, Γκισγκίνη Ειρήνη, Ρακοβίτη Κατερίνα, Μιχαηλίδου Ελένη, Γερογιάννη Παναγιώτα, Καζοπίδου Βάσω, Γκόντα Έφη και Μαργαρίτη Φένια.