noodles volos banner

Συγχαρητήρια Αργούς στη Χρ. Σταματίου, που πάει Αμερική

Υποτροφία σε αμερικανικό πανεπιστήμιο, όπου θα συνδυάσει σπουδές και βόλεϊ πήρε η Χρυσάνθη Σταματίου, η 18χρονη Αλμυριώτισσα βολεϊμπολίστρια που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτόν η πρώην ομάδα της Αργώ εξέδωσε ανακοίνωση:

«Τη χρονιά 2014-2015 η Χρυσάνθη Σταματίου αγωνιζόταν με τα χρώματα του Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ. Εδώ και δύο χρόνια έχει μετακομίσει και βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη στην εξαιρετική ομάδα του Άρη και παράλληλα αγωνίζεται και στην Εθνική Νεανίδων. Τελικά μετά από πολύ συστηματική δουλειά κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, αφού καταφέρνει να πάρει υποτροφία για σπουδές σε Αμερικάνικο πανεπιστήμιο και να αγωνίζεται στο καταπληκτικό αυτό πρωτάθλημα. Η σοβαρή ενασχόληση με τον αθλητισμό και μάλιστα με το βόλεϊ απέδωσε καρπούς. Το Δ.Σ, οι προπονητές και οι συναθλήτριες της διαβιβάζουμε τα συγχαρητήρια μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στους νέους ορίζοντες που χαράζει και να την καμαρώσουμε ακόμα ψηλότερα».

Η ίδια η Χρυσάνθη Σταματίου δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενη , καθώς η επόμενη οεζόν θα με βρει να σπουδάζω και να αγωνίζομαι στο University of Cincinnati. Ήταν πάντα όνειρο ζωής να αγωνιστώ και να σπουδάσω παράλληλα σε κάποιο πανεπιστήμιο της Αμερικής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Άρη Ζαφειράτο, που έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία και εν τέλει την εύρεση αθλητικής υποτροφίας. Ήταν πάντα δίπλα μου!»